2777
2789
عنوان

بنظرتون واسه خودم گل بگیرم 🥲

154 بازدید | 19 پست

سالهاست که نه گل هدیه گرفتم نه عروسک

ب مامانم گفتم گفت ب اندازه کافی هرچی داریم خرج تو میشه 

خودم پول دارم ولی خب

نمیدونم خیلی تو دلمه

یه گلی عروسکی باشه تو اتاقم ذوقشو کنم

شما بودید میگرفتید واسه خودتون؟

آره بگیر

منم زیاد واسه خودم از این کارا میکنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا که میکردم

من روز تولدم یا هر روز مهم دیگه ای، برای خودم گل و کادو میخرم. محتاج و منتظر هییییچ کس نمیمونم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اتفاقا دیروز دو تا عروسک برا خودم سفارش دادم

اینم بگم که ۳۷ سالمه

اولش روم نمیشد ب شوهرم گفتم برا بچه مون میخوام

اما دوباره گفتم نه برا خودم اونم قبول کرد 

یه خرس و یه خرگوش سفارش دادم 😁

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
بله واسه خودت گل بخر خیلی هم خوبه. من دانشجو بودم بعضی وقتا میخریدم واسه خودم خیلی هم حس خوبی داشت

الان من 22 سالمه 

پارتنر هم ندارم 😅

واقعا دیگه دلم نمیخواد همش صبر کنم کسی چیزی بگیره واسم 

دلم میخواد خودم خودمو خوشحال کنم و خودمو دوس داشته باشم

ولی از نظر مامانم اینا همش الکیه 

الان من 22 سالمه پارتنر هم ندارم 😅واقعا دیگه دلم نمیخواد همش صبر کنم کسی چیزی بگیره واسم دلم میخواد ...

من گل مریم میخریدم با رز. تو اتاق میذاشتم همه جا بوی گل میگرفت و سر حال میشدم. همین کارا کن به خودت حال خوش هدیه کن