2777
2789

تازگیا یه تونر خریدم روش نوشته محلول دو فاز برای پاک کردن آرایش صورت چشم و لب درسته آرایش نداشتم چون هم تونره هم آرایش پاک کن اول باهاش صورتمو تمیز کردم بعد شستم و آبرسان آردن مخصوص پوست چرب زدم که صورتم این شکلی شد 

اوه اوه بهت نمیسازه نزن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به یکیشون پوستت داره واکنش نشون میده و جوش میزنی

کدومو تازه داری استفاده میکنی ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من جوش ها این حالتی دارم از هیچ محصولی نتیجه نگرفتم و هیچی دیگه نمیزنم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

کدومو آخه؟

نمیدونم واقعا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خب به یکیشون پوستت داره واکنش نشون میده و جوش میزنیکدومو تازه داری استفاده میکنی ؟

فک نکنم از آبرسان باشه چون مخصوص پوست چربه و فاقد چربیه ولی تونر یا همون آرایش پاک کن حاوی روغن آرگان و آووکادو هست همین دیروز گرفتم 

آرایشتونو با چی میشورید تمیز میشه پوستتون؟

فوم شست و شو / شامپو بچه

بعدشم ابرسان میزنم.

من چیزای دیگه به پوستم نزدم و حتی دوران بلوغ جوش نداشتم.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊