2777
2789

خانوما از صبح دو بار بچمو که هفت ماهشه  بخاطر تب بالا بردم دکتر  صبح بهش قطره پاراکید دادان وشیاف  قطره دادم یکم پایین اومد ولی بازم داغ بود باز سر موقعش شیاف گذاشتم نصفشو یکم بازم بهتر شده ولی باز عصری انقد داغ شد بچم تبشو گرفتم با دماسنج دیجیتالی شد 39 سرو شکمش داغ بود پاها سرد باز دوباره بردمش دکتر اونجا تبشو گرفت گفتن سرش 37ونیم باز شکم 38 خیلی با یکی من گرفتم فرق میکرد یا  تبش کمتر شده بود یا دماسنجم خرابه چون باز دوباره اومدم  خونه گرفتم شد 39  دکتر بهش ایبوپروفن  نوشت دادم بهتر شد تبش باز الان که چهار ساعت گذشته باز دوباره ت داغ شده بچم پاها سرد قطره استا دادم  الان چیکار کنم

یکم لباساشو کم کن چیزی هم ننداز روش یه پنجره غیر مستقیم هم بلز کن یکم هوا بیاد داخل

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی دادی ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

امشب مواظب باش خواستی بخوابی ساعت بزار رو زنگ تبشو چک کن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
هیچ تاثیری نداره هیچی اصلا

ای بابا 

پیاز هم امتحان کن توکل بخدا