خانوما از صبح دو بار بچمو که هفت ماهشه بخاطر تب بالا بردم دکتر صبح بهش قطره پاراکید دادان وشیاف قطره دادم یکم پایین اومد ولی بازم داغ بود باز سر موقعش شیاف گذاشتم نصفشو یکم بازم بهتر شده ولی باز عصری انقد داغ شد بچم تبشو گرفتم با دماسنج دیجیتالی شد 39 سرو شکمش داغ بود پاها سرد باز دوباره بردمش دکتر اونجا تبشو گرفت گفتن سرش 37ونیم باز شکم 38 خیلی با یکی من گرفتم فرق میکرد یا تبش کمتر شده بود یا دماسنجم خرابه چون باز دوباره اومدم خونه گرفتم شد 39 دکتر بهش ایبوپروفن نوشت دادم بهتر شد تبش باز الان که چهار ساعت گذشته باز دوباره ت داغ شده بچم پاها سرد قطره استا دادم الان چیکار کنم
با آب ولرم خیلی آروم روی صورتش و دستاش رو خیس کن . اگه شکمش داغه روی شکمش هم پاشویه کن. پشت گوشش هم پاشویه کن. فقط خونسرد باش و با آرامش پاشویه کن میبینی که کم کم خنک میشه بدنش.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هر۴ساعت پروفن بدید. از استامینوفن قویتره.. ولی هردو رو باهم نده خطرناکه.. خونه خنک باشه ..پتو رووش ننداز.. پاشم هر ۲۰دقیقه با آب معمولی بشور..نگرانم نباش خوب میشه