خانوما از صبح دو بار بچمو که هفت ماهشه بخاطر تب بالا بردم دکتر صبح بهش قطره پاراکید دادان وشیاف قطره دادم یکم پایین اومد ولی بازم داغ بود باز سر موقعش شیاف گذاشتم نصفشو یکم بازم بهتر شده ولی باز عصری انقد داغ شد بچم تبشو گرفتم با دماسنج دیجیتالی شد 39 سرو شکمش داغ بود پاها سرد باز دوباره بردمش دکتر اونجا تبشو گرفت گفتن سرش 37ونیم باز شکم 38 خیلی با یکی من گرفتم فرق میکرد یا تبش کمتر شده بود یا دماسنجم خرابه چون باز دوباره اومدم خونه گرفتم شد 39 دکتر بهش ایبوپروفن نوشت دادم بهتر شد تبش باز الان که چهار ساعت گذشته باز دوباره ت داغ شده بچم پاها سرد قطره استا دادم الان چیکار کنم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نمیفهمم چشه اصلا دندونم داره در میاره یعنی دندوناش نیش کرده سرما هم خورده بود... بیمارستانم که بردم ...
ن بده
این تب ویروسیه وسه روز طول میکشه تا علائم بنداز بیرون لطفا پاشویش کن کم بهش مسکن بده انشااله خوب میشع من مطمئنم طفلی غذا هم نخورده با این حجم دارو تپش قلب میگیره
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝