2777
2789
عنوان

چالشش3

118 بازدید | 24 پست

راه رفتن را یاد گرفتیم

تا دویدن را بلد شویم

دویدن را یاد گرفتیم

تا راهی برای زودتر رسیدن بیابیم

دویدیم و دویدیم و دویدیم

بی آنکه بدانیم سهم ما از زندگی

فقط دویدن بود

نه رسیدن

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردناک ترین بخش اونجاست ک وقتی ب عقب بر میگردی میبینی هنوز ب اونی ک میخواستی نرسیدی و کل راه رو دویدی ب امید روزای بهتر...

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

دردناک ترین بخش اونجاست ک وقتی ب عقب بر میگردی میبینی هنوز ب اونی ک میخواستی نرسیدی و کل راه رو دوید ...

شده سریال های امروزی که فردا تکرارش میبینی

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

دقیقاااااااا هر روز تکرار ولی با کلی استرس و اضطراب و منتظر اتفاق های بد تر

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

دردناک ترین بخش اونجاست ک وقتی ب عقب بر میگردی میبینی هنوز ب اونی ک میخواستی نرسیدی و کل راه رو دوید ...

عزیز دلم.. الهی... میشنوی چی میگن این بچه ها مون.😭😭😭💔.. 

دویدنهای الکی رو. از سر راهشون بردار. 💔💔🌹🌹

خدایا خودت. بهترینا رو برای بچه هامون رقم بزن.. 

الهی آمین 🌹🌹🌹💖💖

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

دقیقاااااااا هر روز تکرار ولی با کلی استرس و اضطراب و منتظر اتفاق های بد تر

الهی بگردم..این همه دلت از این روزا گرفته..💔😭😭😭

ایشالله هیچ اتفاق بدی برات نمیفته.دخی عزیز دلم.. 

😘😘

الهی  دلشوره  هات ختم به خیر بشه قشنگم💖💖🌹🌹 

عزیز دلم.. الهی... میشنوی چی میگن این بچه ها مون.😭😭😭💔.. دویدنهای الکی رو. از سر راهشون بردار. 💔 ...

🥺🥺🥺♥️♥️مرسی مامان خانمی 

خدا ک ما رو نیگا نمیکنه شاید دعاهای شما مستجاب بشه 

🥺🥺🥺♥️♥️مرسی مامان خانمی خدا ک ما رو نیگا نمیکنه شاید دعاهای شما مستجاب بشه

میگن. هر کی سر راهت سبز شد. بی حکمت نیس.. 

اسی ممنون ک رسیدی.. 

وگرنه من نمیفهمیدم دل دخترم چخبره😭😭😭

خدایا به وقت این اذون. به حق همین ساعت.. یه نیگا به دختر منم بنداز... 😭😭😭خیلی راه دوری نمیره ها😭😭😭💔💔