iparhm مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 320 عنوان چالشش3 118 بازدید | 24 پست راه رفتن را یاد گرفتیمتا دویدن را بلد شویمدویدن را یاد گرفتیمتا راهی برای زودتر رسیدن بیابیمدویدیم و دویدیم و دویدیمبی آنکه بدانیم سهم ما از زندگیفقط دویدن بودنه رسیدن با فکرت پیش برو نه با حرف مردم 1404/07/18 | 18:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 👌🏻👌🏻👌🏻🤝🤝 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 دردناک ترین بخش اونجاست ک وقتی ب عقب بر میگردی میبینی هنوز ب اونی ک میخواستی نرسیدی و کل راه رو دویدی ب امید روزای بهتر... ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
iparhm مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 320 دردناک ترین بخش اونجاست ک وقتی ب عقب بر میگردی میبینی هنوز ب اونی ک میخواستی نرسیدی و کل راه رو دوید ... شده سریال های امروزی که فردا تکرارش میبینی با فکرت پیش برو نه با حرف مردم
iparhm مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 320 خستم بخدا دیگه هرچی میخوام بکنم نمیشه😭 حال من حال اسیری است که موقع فرار یادش اومد کسی منتظرش نیست نرفت با فکرت پیش برو نه با حرف مردم
یلدا_1300000 عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 1109 حال من حال اسیری است که موقع فرار یادش اومد کسی منتظرش نیست نرفت 😭
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 شده سریال های امروزی که فردا تکرارش میبینی دقیقاااااااا هر روز تکرار ولی با کلی استرس و اضطراب و منتظر اتفاق های بد تر ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 دردناک ترین بخش اونجاست ک وقتی ب عقب بر میگردی میبینی هنوز ب اونی ک میخواستی نرسیدی و کل راه رو دوید ... عزیز دلم.. الهی... میشنوی چی میگن این بچه ها مون.😭😭😭💔.. دویدنهای الکی رو. از سر راهشون بردار. 💔💔🌹🌹خدایا خودت. بهترینا رو برای بچه هامون رقم بزن.. الهی آمین 🌹🌹🌹💖💖 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 شده سریال های امروزی که فردا تکرارش میبینی دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 دقیقاااااااا هر روز تکرار ولی با کلی استرس و اضطراب و منتظر اتفاق های بد تر الهی بگردم..این همه دلت از این روزا گرفته..💔😭😭😭ایشالله هیچ اتفاق بدی برات نمیفته.دخی عزیز دلم.. 😘😘 الهی دلشوره هات ختم به خیر بشه قشنگم💖💖🌹🌹 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10534 عزیز دلم.. الهی... میشنوی چی میگن این بچه ها مون.😭😭😭💔.. دویدنهای الکی رو. از سر راهشون بردار. 💔 ... 🥺🥺🥺♥️♥️مرسی مامان خانمی خدا ک ما رو نیگا نمیکنه شاید دعاهای شما مستجاب بشه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14314 🥺🥺🥺♥️♥️مرسی مامان خانمی خدا ک ما رو نیگا نمیکنه شاید دعاهای شما مستجاب بشه میگن. هر کی سر راهت سبز شد. بی حکمت نیس.. اسی ممنون ک رسیدی.. وگرنه من نمیفهمیدم دل دخترم چخبره😭😭😭خدایا به وقت این اذون. به حق همین ساعت.. یه نیگا به دختر منم بنداز... 😭😭😭خیلی راه دوری نمیره ها😭😭😭💔💔 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔