من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
همه چیو چک میکنه کارناممو میگیره تحلیل میکنه ولی خب هیچی نمیگه همیشه تکرار میکنه اینا مهم نیست تحلی ...
خب خیلی خوبه اینطوری که البته اگه نقاط ضعف و قوتتو بگه و راهنمایی که و خب آره تحلیل خیلی مهمه کاری که من معمولا خیلی تنبلم توش البته به خودم قول دادم که از این به بعد انجام بدم
تو قلمچی تقلب زیاد میشه پس به رتبه و تراز خیلی بسنده نکن رو درصد تمرکز کن ک ببریش بالا. ایشالا دفعات بهترین تراز رو میگیری برا کسی ک از مهر ثبت نام کرده تازه اولین ازمونه وقت هست برای بالا بردن درصد و تراز