2777
2789
از کل زندگیم میزنم تا 12 شب میخونم شده تایم استراحت کم کنم ولی میخونم به قدری که قیافم شبی انسان های ...

چقد حس بدیه واقعا اینهمه تلاش آخرشم نتیجه ای که میخوای نمیگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده تازه پی ام داده ازمونت چطور بود تجربی شما چی

بگو عالی بود حرف نداشت 

ببین ولی تراز دقیق نیستا بعد مثلا ما در حد متوسطیم انقدر افتضاح نیست چون آزمون اول بوده

من انسانیم

بگو عالی بود حرف نداشت ببین ولی تراز دقیق نیستا بعد مثلا ما در حد متوسطیم انقدر افتضاح نیست چون آزمو ...

همه چیو چک میکنه کارناممو میگیره تحلیل میکنه  ولی خب هیچی نمیگه همیشه تکرار میکنه اینا مهم نیست تحلیل مهمه

اره خب ولی من قرار نیود این باشه روی 7000 حساب کردم 

اخی ناناسی موفق باشی

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

همه چیو چک میکنه کارناممو میگیره تحلیل میکنه ولی خب هیچی نمیگه همیشه تکرار میکنه اینا مهم نیست تحلی ...

خب خیلی خوبه اینطوری که البته اگه نقاط  ضعف و قوتتو بگه و راهنمایی که و خب آره تحلیل خیلی مهمه کاری که من معمولا خیلی تنبلم توش البته به خودم قول دادم که از این به بعد انجام بدم 

فداتشم عزیزم موفق باشی 

خب خیلی خوبه اینطوری که البته اگه نقاط ضعف و قوتتو بگه و راهنمایی که و خب آره تحلیل خیلی مهمه کاری ...

اره میگه راهنمایی میکنه پیگیر هست ببینه مشکلی هست اول دلیل میخاد 

ممنون همچنین

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

تو قلمچی تقلب زیاد میشه پس به رتبه و تراز خیلی بسنده نکن رو درصد تمرکز کن ک ببریش بالا. ایشالا دفعات بهترین تراز رو میگیری برا کسی ک از مهر ثبت نام کرده تازه اولین ازمونه وقت هست برای بالا بردن درصد و تراز

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم