2789
عنوان

بچه داداشم😂

257 بازدید | 16 پست

کلاس اوله اذیت میکرد بهش تذکر دادم اذیت نکن گفت میخاستی بچه دار نشی😐 گفتم منکه تو رو بدنیا نیاوردم مامان بابات یکی دیگست😶 میگه نه مامان من تویی😄

🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخههه بچه ی داداش منم کلاس اوله اگ ی همچین جمله ای رو بگه من از خوشحالی پرواز میکنم 

ولی تمام زندگیش فقط ننشه 

زن داداشمم بهش یاد داده هر چی شدو بره براش گزارش کنه

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
اخههه بچه ی داداش منم کلاس اوله اگ ی همچین جمله ای رو بگه من از خوشحالی پرواز میکنم ولی تمام زندگیش ...

میدونم از رو علاقش اینو گفت از وقتی نوزاد بوده صبح تاظهر پیش ما بوده.

🦋

میدونم از رو علاقش اینو گفت از وقتی نوزاد بوده صبح تاظهر پیش ما بوده.

اینم  همش پیش ما بود  وقتی بچه بود ولی خب کم کم که داره بزرگ میشه اخلاقش داره میشه عین زنداداشم دیگ دوسش ندارم 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
اینم همش پیش ما بود وقتی بچه بود ولی خب کم کم که داره بزرگ میشه اخلاقش داره میشه عین زنداداشم دیگ ...

خدا لعنت کنه عروسای بدجنسو.. عروسای ماهم بدن ولی خب بچه های داداشام هنوز بچن بزرگ شن مثله مادرشون میشن دقیقا. بچه اون یکی داداشمم کلاس اوله چند روز پیش گفت عمه مامانم انقد فلانی(خواهرم) رو مسخره میکنه😑 منم بخاطر اینکه بحث ودعوا نشه هیچی نگفتم

🦋

خدا لعنت کنه عروسای بدجنسو.. عروسای ماهم بدن ولی خب بچه های داداشام هنوز بچن بزرگ شن مثله مادرشون می ...

سر همین سعی میکنم زیاد خودمو وابسته‌ی بچه داداشم نکنم چون میدونم بزرگ شه میشه لنگه ننش 

از همون بچگی درسته باهم بزرگ شدیم ولی ته دلم میدونستم این بزرگ شه ذاتش عوض میشه خودمو زیاد وابستهش نکردم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶