2777
2789

سلام خانما،ما حدود دوماهه واحد خریدیدم و اومدیم خونمون،همسایه واحد کتاریمون مثلل سالی چهار بار میاد واحدش برا تفریح اینا وخونش یه جای دیگس،،،بعد ما پمپ ابمون یه هفته خراب شده بود،دوبار بردیمش بیرون درست کنیم متوجع خرابیش نشدن و میگفتن درستع و همسرم یه چن باری تو پارکینگ با پمپ درگیر بود ک درستش کنه،،تو همین تایم ک داشته اچار میزده پمپ رو باز کنه ک ببرع درست کنه همون همسایه ما میاد و میبینه پمپش نیس ودزدیدن و ازهمسرم میپرسه پمپ مارو دزددین شما ندیدین از کیه پمپ ما نیس و همسرم میگه من توجه نکردم،،،الان یه هفتس میکذره و یه ساعت پیش رفتم بیرون شنیدم همین همسایه داشت ب همسایه دیگه میگف مگه پمپ رو چن بار هواگیری میکنن ک همش تو پارکینگ بود

و بعد اون همسایع گف اره منم چن بار ماشینمو اوردم دیدم با اچار با پمپش بود،،،فک کنم داشتن درباره شوهر من میگفتن ،،همسرم شیفته و هفته بعدمیاد ب نظرتون برم در خونش بگم اگه فک کرده ما دزدیدیم ما نه از این نونا میخوریم ن نیاز ب پول یه پمپ داریم ک خودمون رو بی ابرو کنیم وقتی هنوز دوماهه خردیدیم خونه رو،،و کسی ک بخاد بدزده تو روز روشن تابلو بازی درنمیاره و ما واقعا پمپمچن‌خراب بوه‌