2777
2789
عنوان

اسم دخترم

463 بازدید | 52 پست

سلام دوستان ، 

من تازگیا فارغ شدم قبلا با شوهرم اسم های مذهبی دختر نگاه کردیم ( اسم مذهبی میپسندیم)به دلمون ریحانه نشست چون هم خوش آهنگ بود هم معنی قشنگی داشت هم از القاب حضرت فاطمه بود .

از وقتی هم دخترم تو شکمم بود ریحانه صداش کردیم بعد از بدنیا اومدنش هم دیگه اسمش ریحانه شد ، حالا با خانواده خودم به مشکل خوردم ، اعتقادات من با اعتقادات خانوادم یکی نیست ، من مذهبی ام (نه آنچنان البته ، پایبند به امام و دین و... هستم) متاسفانه خانوادم نه . 

حالا مادرم میگه یا من یه اسم دیگه باید بچه رو صدا کنم یا اصلا اسمش رو صدا نکنم. و همچنین میگه من از اعتقاداتت متنفرم و خوشم نمیاد از این اعتقاداتت (منظورش نماز خوندن و پایبند به خدا و پیغمبر و امامه)

منم خیلی ناراحتم از این موضوع به نظرتون چیکار کنم الان ۲۰ روزه از زایمانم میگذره و همچنان درگیرم

اسم بچه شما به کسی مربوط نمیشه

حتی مادرتون 

هر چی عشقت میکشه صداش کن

گفت ریحانه نگفت ملین مونرو که بدش اومد

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

بعضی مامانا چرا هرچی سنشون میره بالاتر بچه تر میشن:/

چی بگم والا میخای یه اسم بی طرف بزار خداروچه دیدی شاید دخترت بزرگ شد اسمشو دوس نداش خاست عوض کنه ثبت احوال چون اسم ائمه هس عوض نکرد بعد شاکی شد

اینجورم ک بوش میاد  خانواده مادریت قراره  تاثیر گزار باشن رو عقاید بچت

Oh baby

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی مامانا چرا هرچی سنشون میره بالاتر بچه تر میشن:/چی بگم والا میخای یه اسم بی طرف بزار خداروچه دید ...

رو عقاید من تاثیر گذار نبودن چه برسه بچم ☺ وقتی اسم خوبیه موردی نداره نیاز به عوض کردن نداره . من معتقدم اسم خیلی تاثیر تو رفتار و زندگی آدم میزاره بهتر اینه آدم برای بچش اسمی انتخاب کنه که هم مثبت باشه هم خوب 

اول از همه تبریک می‌گم بابت تولد دختر نازتون 😍 

ریحانه اسمی زیبایی هست
 درباره برخورد مادرتون هم  باید بگم احترامشون واجبه  نباید بحث پیش بیاد ، از طرف دیگه هم نمیشه از ایمان و باور قلبیتون  دست بکشید .درباره این موضوع سکوت و آرامش خیلی مؤثرتره. وقتی می بینید بحث به بی‌احترامی یا عصبانیت می‌کشه، فقط بهشون بگید مامان جان، من احترام شما رو دارم، عقایدم هم مشخص هست  و  این اسم هم از قبل انتخاب شده و معنی قشنگی داره ، دلم نمیاد چیزی بهتر از این براش انتخاب کنم. همین رو با آرامش بگید بهشون تا دیگه بحث ادامه پیدا نکنه

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

واقعا ناراحت شدم براتون از رفتار مادرتون ولی خوشحال شدم با وجود این مادر شما پایبند به دین و نماز هستید، احسنت

وظیفه شما احترام نگه داشتن ایشون هست، شما سعی کنید در مقابل این حرفا سکوت کنید و از خداوند کمک بخواهید

بابت تولد دختر قشنگت، ریحانه خانوم بهت تبریک میگم

اسم ریحانه اسم بسیار خوبیه، من که اکثرا توی اطرافیانم دیدم، دخترای خوبی بودن

ان شاءالله برات دختر خوبی باشه🌹♥️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اسم بچه شما به کسی مربوط نمیشهحتی مادرتون هر چی عشقت میکشه صداش کنگفت ریحانه نگفت ملین مونرو که بدش ...

به مامانم گفتم اگه قرار باشه با نظر مردم برم باید ۲۰۰تا اسم روی بچم بزارم چون هر کس از اسمی خوشش میاد والا تو ۹ ماه حاملگیم یک بار سراغم رو نگرفت حالا تو اسم گذاری بچم میاد میگه من ریحانه در شانم نیست 

چقدر عجیب و چقدر خوشحالم که دیدم عقیده تون متفاوت از مامانت شده 

الگوت کی بود که مذهبی شدی؟ جالبه برام

اسم گزاشتن روی فرزند وظیفه فقط پدرومادره

نه پدربزرگ مادربزرگ 

قاطع باش و کم نیار بگو ما تصمیم گرفتیم این اسمش باشه و همه باید به این اسم صداش کنن 

رو عقاید من تاثیر گذار نبودن چه برسه بچم ☺ وقتی اسم خوبیه موردی نداره نیاز به عوض کردن نداره . من مع ...

عام بله ولی یکاریم بکنین بچه شما مال نسل جدیده همه اعتماد بنفسشون مثل شما نی بقول پیامبر نگه داشتن دین تو آخرالزمان مثل نگه داشتن اتیش تو دسته یکاری کنین بچه شما قرار نی مث شما اعتماو بنفس یا عقایدی لزوما مشابه شما داشته باشه اینقدر  اطمینان نداشته باشین

من گفتم یچیزی بزارین ن سیخ بسوزه نه کباب اسامی مثبت غیردینی یا حداقل عادی تر مگه کمن هلنا دیانا آرزو بهاره اینا هم مثبتن

Oh baby
به مامانم گفتم اگه قرار باشه با نظر مردم برم باید ۲۰۰تا اسم روی بچم بزارم چون هر کس از اسمی خوشش میا ...

بگو مادر من هر کسی شخصیتی داره و منی در وجودش داره

شما میتونی رو اسم خودت تعیین شان کنی و غیرتی بشی 

سرش یا نهایت رو اسم بچه های خودت

نه چیزی من زاییده و دردشون من کشیدم 

تنها هدیه ای که میتونی در ازای درد حاملگیم باشه

انتخاب اسم بچمه پس مداخله نکن

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

اول از همه تبریک می‌گم بابت تولد دختر نازتون 😍 ریحانه اسمی زیبایی هست درباره برخورد مادرتون هم بای ...

خیلی گفتم امروز پشت تلفن یک ساعت فقط با خنده و خوش رویی گفتم مامان اعتقادم اینه و هرکس اعتقادی داره منم دوس دارم اینجوری باشم آروم میشم با نماز و قرآن و... اسم دخترمم تصمیم هم شوهرم بود هم خودم ... ولی متاسفانه کلا بحث میکنه و عذاب میده

به مامانم گفتم اگه قرار باشه با نظر مردم برم باید ۲۰۰تا اسم روی بچم بزارم چون هر کس از اسمی خوشش میا ...

البته مادرتون حق دخالت ندارن میتونن فقط نظر بگن این رفتاراشون زشته

من چون خودم مذهبیم اما یک مدت بسیار دوست داشتم کاش اسم دیگر و خاص تری داشته باشم و قانونا هم بسیار سخت و نشدنی هست عوض کردنش گفتم بچه شما یک موقع از شما دلگیر نشه البته ک ریحانه بسیار قشنگه و اسم خاص تری ب نسبت فاطمه هست و کمتر از کوثر و زینب بار دینی  و عربی داره 

Oh baby
خیلی گفتم امروز پشت تلفن یک ساعت فقط با خنده و خوش رویی گفتم مامان اعتقادم اینه و هرکس اعتقادی داره ...

عزیزم اصلا واکنش نشون ندین  و سکوت کنید تا ایشون هم ادامه ندن .کار خودتون رو انجام بدین 

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

چقدر عجیب و چقدر خوشحالم که دیدم عقیده تون متفاوت از مامانت شده الگوت کی بود که مذهبی شدی؟ جالبه برا ...

ممنونم ازت عزیزم☺🫂 فقط دعا کنید کمتر حالم بد بسه بابت این رفتارا ، چون فشار زیادی بهم میاد سر این موضوع 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز