2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست
منم الان همین مشکل رو دارم فکر کن فهمیدن که دختره هرکس از یه طرف هجوم آورد برای بچه من اسم انتخاب کر ...

منم خیلی سختی و تنهایی کشیدم

خدا اجرشو بهت میده 

ریحانه ات هم سربلندت میکنه جوری که همه به خودش و اسمش افتخار کنن

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

دیگه نظر میتونن بدن ولی اگه نپذیرقتی نباید اصرار کننمن خودمم حس میکنم ریحانه مناسب نیست و پسندم نی ...

خیلی از اسم ها رو با شوهرم بررسی کردیم تتها اسمی که به دلمون نشست ریحانه بود چون خیلی آهنگین و با معنیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسم دخترمو نوشتم پاک کردم شناسایی نشم نمیدونم دیدی یا نه

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

بله پسرم رو مذهبی انتخاب کردم و بنظرم بهترین و زیبا ترین اسمی بود که تونستم بذارممتاسفانه تنوع اسم م ...

چقدر قشنگ 😍 مهم خود مادر پدره بخدا وقتی مادر پدر با کلی آرزو اسم انتخاب میکنن نباید بقیه انواع نظر ها رو بدن

چقدر قشنگ 😍 مهم خود مادر پدره بخدا وقتی مادر پدر با کلی آرزو اسم انتخاب میکنن نباید بقیه انواع نظر ...

اره من دلایل خیلی زیادی برا این اسم داشتم حالا بگم شناسایی میشم

یه جا تگت میکنم میگم

عزیزم💖 خدا یا رو یاور تو و خونوادت هم باشه🫂🫂

تگ کردم

همچنین گلم

عزیزم من عینا با همین مشکل دست به گریبان بودم. اما اسم مذهبی گذاشتم و با رعایت احترام، محکم ایستادم جلوشون. مامانم هم اون قدر یه اسم دیگه صدا زد بچه هامو که آخر خسته شد، چون خودمون و کلا همه اسم مذهبیشونو صدا میزدیم. 

چند بار هم تو فامیل از در مسخرگی در اومدن چند نفر که بدجور توپیدم بهشون، جلوی جمع. 

کم نیار. ریحانه اسم خیلی لطیف و قشنگیه💚

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

خیلی از اسم ها رو با شوهرم بررسی کردیم تتها اسمی که به دلمون نشست ریحانه بود چون خیلی آهنگین و با مع ...

من دودختر دارم درخواس،قبول کنین بگم میترسم،کسی ببینه یا بشناسه اطراف خیلی از،سلیقم خوششون اومدا بابت اسم دختران

عزیزم هیچ راهی به جز صبر کردن نداری 

بالاخره مجبور میشن با این موضوع کنار 

یه مدتی رفت و امدتون رو محدود تر کنید تا خودشون متوجه بشن که مجبورن بپذیرن

مادر شوهر من ۵-۶ ماه طول کشید تا اسم دخترم رو صدا کنه

رو عقاید من تاثیر گذار نبودن چه برسه بچم ☺ وقتی اسم خوبیه موردی نداره نیاز به عوض کردن نداره . من مع ...

ریحانه خیلی قشنگه وهیچ وقت از مد نمیفته نامدار باشه عزیزم مادرتم مجبوره ریحانه صداش کنه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید