2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست
عام بله ولی یکاریم بکنین بچه شما مال نسل جدیده همه اعتماد بنفسشون مثل شما نی بقول پیامبر نگه داشتن د ...

کم نیستن نسل جدیدایی که حافظ قرآنن عزیزم من در حد توانم سعی میکنم بچم معتقد باشه و به اسمش افتخار کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنونم ازت عزیزم☺🫂 فقط دعا کنید کمتر حالم بد بسه بابت این رفتارا ، چون فشار زیادی بهم میاد سر این م ...

کمتر رفت و آمد کن تا وقت بگذره و عادت کنه به این اسم 

قدم نو رسیده مبارک و پر خیر باشه براتون 

عاقبت بخیر بشه 

بهش بگو ناراحت میشم اینطوری میکنی دلمو نشکن رو باش باهاش تو دل نکش اما با احترام رفتار کن 

منم اسم دخترمو بی نهایت دوس داشتم ولی انقدر ایراد گرفتن دلسرد شدم

الان بچم بزرگ شده میگم کاش یه اسم دیگه میذاشتم

با اینکه اسمش هم با معنیه هم اصیل هم زیبا

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من ریحانه رو دوس داشتم ولی تو فرهنگ ما بد صداش میکردن نذاشتم ، دلم موند پیشش

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

بگو مادر من هر کسی شخصیتی داره و منی در وجودش دارهشما میتونی رو اسم خودت تعیین شان کنی و غیرتی بشی س ...

ممنونم ازت عزیزم 🫂 بخدا سه روز موندم خونه بابام اینا بعد از زایمان انقدر متلک گفت بهم مامانم از جمله امل و خرافاتی و بدبخت و... دیگه نتونستم تحمل کنم و کلی گریه کردم آخر سر هم  با اون وضع سزارین و عمل برگشتم خونه خودم بعد هم بخیم خونریزی کرد و با چه مصیبت حل شد . 

ممنونم ازت عزیزم 🫂 بخدا سه روز موندم خونه بابام اینا بعد از زایمان انقدر متلک گفت بهم مامانم از جمل ...

اینم میتونه امتحان خدا باشه

صبور باش خدا کریمه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

من ریحانه رو دوس داشتم ولی تو فرهنگ ما بد صداش میکردن نذاشتم ، دلم موند پیشش

اولین و مهترین چیزی که ما به بچمون میدیم اسم و هویتشه چه بهتر که اگه معتقد باشیم اسم خوب و از اسم ائمه بزاریم  

منم اسم دخترمو بی نهایت دوس داشتم ولی انقدر ایراد گرفتن دلسرد شدمالان بچم بزرگ شده میگم کاش یه اسم د ...

دل سرد نشو ، تو با عشق اون اسم رو برای بچت انتخاب کردی ، قرار باشه با سلیقه همه پیش بری که باید بچت ۵۰۰تا اسم داشته باشه

اولین و مهترین چیزی که ما به بچمون میدیم اسم و هویتشه چه بهتر که اگه معتقد باشیم اسم خوب و از اسم ائ ...

بله پسرم رو مذهبی انتخاب کردم و بنظرم بهترین و زیبا ترین اسمی بود که تونستم بذارم

متاسفانه تنوع اسم مذهبی دختر خیلی کمه و ما همه رو تو فامیل درجه یک داشتیم

ولی یه اسم ایرانی و خیلی قشنگ براش گذاشتم که باز هم ریشه مذهبی داره

کمتر رفت و آمد کن تا وقت بگذره و عادت کنه به این اسم قدم نو رسیده مبارک و پر خیر باشه براتون عاقبت ب ...

اول بهم گفت به اعتقادت احترام میزارم ولی بچه رو ریحانه صدا نمیکنم در شان من نیست اسمش رک به همکارام بگم . با اینکه داشتم حرص میخوردم ولی با خنده گفتم مامان اول میگه احترام میزارم بعد میگه ریحانه صدا نمیکنم این احترام نیست که ...

دل سرد نشو ، تو با عشق اون اسم رو برای بچت انتخاب کردی ، قرار باشه با سلیقه همه پیش بری که باید بچت ...

مشکل من سر خود اسم نبود 

سر یک حرف بود

مثلا فکر کن اسم بچتو بذاری دلین همه بگن چرا دلین ؟ بذار دلوین

یا پرنیان و پرنیا

یه چنین مشکلی بود و خیلی ناراحتم کردن 

مشکل من سر خود اسم نبود سر یک حرف بودمثلا فکر کن اسم بچتو بذاری دلین همه بگن چرا دلین ؟ بذار دلوینیا ...

منم الان همین مشکل رو دارم 

فکر کن فهمیدن که دختره هرکس از یه طرف هجوم آورد برای بچه من اسم انتخاب کرد ۹ ماه من زجر کشیدم ، زجر میگما ، آبله مرغان گرفتم تو ۱۶هفتگی گفتن تا ۲۲هفته چک میشه اگه رشدش متوقف شد ختم حاملگی میدیم کل شب و روزم گریه و التماس به خدا بود بعدشم که تهدید به سقط شدم و سرکلاژ شدم حالا حالت تهوع و .... بماند بعد هرکس نظر خودش رو داره غالب میکنه