2777
2789
عنوان

سم خونتون نیفته🤣🎃

273 بازدید | 27 پست

خانما بیان بگین سمی ترین لباسی وارایشی که اقوام یا خودتون تو مراسم عروسی و عزا داشته چی بوده 

من خودم عروسی خواهرم جوگیر بودم فکر میکردم چون خواهر عروسم باید لخت وعور باشم نگم براتون رفتم بازار ی لباس خواب بلند به جای پیرهن مجلسی خریدم بعد ارایشم پشت چشمام سایه سبز مخملی بود مدل برگ و موهام هم گوجه بالای سرم بود بعد سمی ترش اینه کفش دمپای های مامانم پوشیدم

عروسی هم اون زمان تالار نبود خونه بود در چهار طاق باز بود ملت می اومدن میرفتن من هم اعتماد به سقف کورم کرده بود الان که بهش فکر می کنم خودمم خندم میگیره شما هم بگید تا باهم شاد باشیم😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتی لباس خواب یاد عروس عمه ام افتادم برای جشن عقدش لباس خواب پوشیده بود

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

احیانا تو فیلم عروسی ک نیوفتادی🤣

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

نگو برات که چرا با حنا هم رقصیدم جلو فیلیم بردار

🤣🤣🤣

دلت نمیخواد خودتو پاره کنی 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

خودم که ندیدم 

ولی خاله م فیلمای عروسیش چند وقت پیش دیدیم قدیمی بود بعد  تا جای ابروهاش پر و بلندددد مژه مصنوعی گذاشته بود خط چشمش تا نزدیک شقیقه هاش بوددد مشکییییییی حتی بالای چشم هم یک خط چشم پهن کشیده بودن بعد رو خط چشم نگین های درشت زده بودن به مژه ها اکلیل بنفش زده بودن ابروهاش یک مداد روشن غیرطبیعی زده بودنننن 

رژش یک زرشکی خیلییی پر رنگ خیلی از خط اصلی لب فاصله داشت با مش قرمز لای موهاش و ناخن مصنوعی سه متری و یک کیلو هایلایتر رو صورتش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣