2777
2789
عنوان

سم خونتون نیفته🤣🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد بختیش اینه که شوهرم برادر شوهر خواهرمه خواهر شوهرام همیشه میگن

عب نداره نوجوونی دوران دحشتناکیه😂

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

جوگیر شده بودم همش جوادی میرقصیدم

با لباس خواب دارم تصورت میکنم 🤣

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

پدر فامیل نزدیکمون فوت شده بود زن مرحوم و ۲ تا دختراش و عروسشون فقط ب فکر لباس بودن 

مثلا فک کن ی خواهر ب اون یکی بگه آبجی اون لباس رو نپوش اونو فلانی دیده ، اینو بپوش 

اصلا انگار مراسم عزاداری نبود با پیرهن و ایما میگشتن 

من واسم این مورد عجیب و سم بود 

پدر فامیل نزدیکمون فوت شده بود زن مرحوم و ۲ تا دختراش و عروسشون فقط ب فکر لباس بودن مثلا فک کن ی خوا ...

وایییی چه بد میگفتی الان باید گل بگیرن سر شونه نه فکر لباس باشید