2777
2789
عنوان

مامانم خیلی با حرفاش خوردم میکنه

406 بازدید | 39 پست

من همیشه احترامش رو داشتم هم اون هم پدرم درسم خوندم رفیق باز نبودم و سرم ب کار خودم بوده ولی همش بهم تیکه میندازن‌.داداشم همه کار کرد مشروب سیگار رفیق بازی.اخرشم خودشو چسبوند به یه دختر پولدار‌ ودرسم نخونده.ازدواج کرد ۲۱ سالگی.حتی رو پدرم دست بلند کرد یه بار.اما پدر مادرم اونو خیلی دوست دارن وقتی از در میاد براش اسفند دود میکنن.واقعا نمیدونم چیکار کردم ک انقدر بی ارزشم

بعد مامانم بهم امشب گفت تو چشم دیدن داداشتو نداری🥲

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش دختر در خانواده های ایرانی همینه 

پسرا کلا تاج سرن هر کاری هم بکنن

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
پدر و مادر ایرانی پسر پرستی تو خونشه

وای ما یه اشنایی داشنیم حجره و..  داشت اخرش دختراشو زود شوهر دادن هفده نزاشت درس بخونن از ادن طرف یه کس دیگه ای می شناسم کارگر برای دخترش همه کار کرد 

پدر و مادر ایرانی پسر پرستی تو خونشه

والا خانواده ما که اینجوری نیستن ...با هردومون یک اندازه رفتار میکنن

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔