2777
2789

یک هفته شکسته؟ پاشو برو دکتر

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان تو گچه.اما با بچه خیلی سخته.خواستم ببینم کسی تجربه ایی داره.با عصا رپراه رفتن که سختترین کار دن ...

برای منم یک بار همینطوری شکست

وقتی میشینی یا دراز میکشی پات بالاتر از سطح بدنت باشه اینجوری ورم نمیکنه و کمتر داخل گچ اذیت میکنه

سلام عزیزم خوبیدمنم پام شکستهشما گچتون رو چند هفته باز کردید،

سلام عزیزم.کجای پات شکسته.اره بعد از ۵۶ روز بازش کردم.اما همچنان لنگ میزنم.روزام اتل میبندم.خواستم.یه تاپیک بزنم تجربه هام بگم.از الان بهت میگم.قوی باش و تنها حرفی که میتونی بزنی به خودت که میگذره.سخت میگذره اما میگذره

سلام عزیزم.کجای پات شکسته.اره بعد از ۵۶ روز بازش کردم.اما همچنان لنگ میزنم.روزام اتل میبندم.خواستم.ی ...

لنگ زدن بعد دوماه اینا درست میشه نگران نباش

من پایین نازک نی شکسته همون قوزک بیرونی پا

راستی من روزی دوبار پودر سنجد و شیر و کنجد میخورمهر روز هم پا مرغ و یه کاسه عصاره اشقرص یونیفلکس و و ...

ویتامین دی روزانه هزار.قرص کلسیم بن ساپورت.بادوم.کله پاچه و خیلیمپاچه خوردم.ابمیوه طبیعیم خیلی خوردم.شیره و روغن هم خوردم.و مومیایی هم یه کوجولو به اسرار مامانم خوردم میگن برا شکستگی خوبه.

پودر شنجد چون یبوستی ام یکبار خوردم به قهقرا بردم.و اصلا روششش راه نرفتم.چهار دست و پا.با عصا ایقد رفته بود زیر بغلام درد بودم.چهارچنگولی ام همین طور.پماد موضعی و ضد درد میزدم دستام و زیر بغلام.دو بچه هم دارم.مدرسه ایی و چهار ساله.پدرشونم راه دور.واقعا بریدم.اما گذشت .الانم فردا میشه دو هفته که گچو باز کردم.با آتل راه میرم.لنگ میزنم.صبح و عصرم توی اب گرم ماساژش میدم