2777
2789
منظورتون از سخت بودن چیه؟ یعنی تعادل ندارید یا درد دارید؟من متاتارس پنجمم شکسته ۴ هفته هست که تو گچه ...

منم دقیقا ۵۶ روز تو گچ بود.مال من شکستگی جونز بود.یکم بالا تر از جای شما.جوش میخوره حتما.اصلا روش فعلا وزنتو ننداز.الان درد ندارم.خوبم.اما هنوز پام پای قبلی نشده.بالاروی برام سخته.وقتی بازش کنیم باید حداقل دوماه هواشو داشته باشی.همش حواست به پات باشه کجا پا میزاری.دست بگیری.کلا دکتره به من کف شش ماه طول میکشه مث اول بشه.الان واسه من چهارماه گذشته.خوب میشی دوستمنگران نباش.ویتامین دی هزار روزانه یکی.مرتب بخور

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم

وقتی گچ پاتونو باز کردید مچ پاتونو میتونستید تکون بدید به بالا و پایین و طرفین؟ یا درد داشت؟ منظورم محل شکستگی نیست منظورم مچ پاست

میخواستم بدونم خشکی مفاصل درد داره یا صرفاً سخته

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)

مفاصل خشک شده بودن.درد داشتن.داخل اب گرم و نمک میزاشتم مرتب و روزانه ماساژ میدادم زیاد.در مجموع تاندونای روی پام خیلی دیر خوب شدن.اما بقیه ش سریعتر اوکی شد.مرتب ماساژ بده.نرمش کن.روغن شترمرعم خدایی خوب بود برا ماساژ پا و تاندوناش