2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شما چرا ۵۶ روز پاتون تو گچ بود؟! دلیل طولانی شدن چی بود

اتل روزا میبندم.شبا بازش میکنم.گف تا یه چند وقت ببند تا اوکی اوکی بشی.خوب چون استخوان جونز من .اخرین نقطه پاست و خونرسانیش کمه و از دوجا شکسته بود.دکتر گف هرچی بیشتر تو گچ باشه.بهتره.شما چطوری پاتون شکست

اتل روزا میبندم.شبا بازش میکنم.گف تا یه چند وقت ببند تا اوکی اوکی بشی.خوب چون استخوان جونز من .اخرین ...

اره کار خوبی میکنید میبندید

منم بعد گچ همین کار رو انجام میدم

من قوزک خارجی پام شکسته البته تو پزشکی بهش میگن انتهای استخوان نازک نی

سلام خوبید؟ شما بعد باز کردن گچ هم با عصا و واکر میرفتید؟ یا بدون عصا و واکردرد پاتون چقدر بود

سلام عزیزم.والا تا نزدیکای یک هفته با عصا.شایدم ده روز.بعدش گذاشتم کنار.کم راه میرفتم لنگ لنگان.بعد از یکماه که پامو باز کردم رفتم با کفش بیرون.پام ورم وحشتناک.الان خوبم.اما ورم همچنان دارم.درد ندارم.اما لنگ لنگان بیشتر مواقع.با روغن نرمش میکتم خوبم.اما تاندونای روی پامم درد میکنن

سلاممشکل لنگ زدنتون برطرف شد؟ الان دردی ندارید؟

سلام عزیزم.نه درد ندارم.اما یه کوچولو زیاد راه برم لنگ لنگ میزنم.یا میشینم رو مبل و بلند میشم اولش لنگ میزنم.اما بیرون میرم سعی میکنم لنگ نزنم.اما از پله بالا رفتن و اونور و اینور خیابون رفتن از جوی اب رد شد.کلا بالا روی برام همچنان سخته.یکی باید دستمو بگیره.

سلام عزیزم.نه درد ندارم.اما یه کوچولو زیاد راه برم لنگ لنگ میزنم.یا میشینم رو مبل و بلند میشم اولش ل ...

منظورتون از سخت بودن چیه؟ یعنی تعادل ندارید یا درد دارید؟

من متاتارس پنجمم شکسته ۴ هفته هست که تو گچه

دو هفته دیگه باید تو گچ باشه

نمیدونم جوش میخوره یا نه

چون وزن روش نمیندازم نمیتونم بفهمم درد داره یا نه

این عکسمه

خیلی نگرانم و استرس دارم

به نظرتون خوب میشه؟ میتونم عادی راه برم دوباره و ورزش کنم؟

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)