2777
2789

خیلی خیلی شلوغ میکنه بخصوص کسی میاد خونمون کلا انگار از کنترل خارج میشه  خودمون هیچیو نمیتونیم از دستش بیاریم زمین بخوریم پرت میکنه میریزه خودشم نمیخوره تف میکنه مهمون میاد سر سفره  عین زلزله کل سفررو با خاک یکسان میکنه ۲۱ ماهشه دیگه واقعا خسته شدم مهمون بی دعوتم که میاد دیگه هیچی بعد هر مهمونی تا چند روز ضعف اعصاب دارم انگار حرص و جوشش میمونه تو تنم  میوه میاریم کل ظرفو خالی میکنه همرو پرت میکنه میره بشقاب همه رو میگیره یا له میکنه یا میندازه اینور اونور نمیدونم دیگه چیکار کنم باهاش با حرف و سرگرمیم راه نمیاد نهایت چند ثانیه هواسش پرت میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ۷ سالشه و تازه یکم باهاش جایی میرمبیش فعالی داشت البته

منم احساس میکنم پسرم پیش فعالی داره این همه شلوغی تو سن واقعا عجیبه از صب پامیشه تا شب سرپاش اصلا نمیشینه ما نشستن این بچه رو ندیدیم مگه موقع خواب

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نمیتونی وقتی مهمون بیاد ببری بزاری خونه ی مادرت یا مادرشوهرت؟

ن شهر غریبم

منم احساس میکنم پسرم پیش فعالی داره این همه شلوغی تو سن واقعا عجیبه از صب پامیشه تا شب سرپاش اصلا نم ...

پسر من تلویزیونم نمیتونست ببینه

من روانی شده بودم

۵.۵ سالگی تست بیش فعالیش مثبت شد

عادیه ... همین دیگه بچه .. بی خیال باش

بیخیال باش؟😑 چطوری واقعا بیخیال باشم الان داشت عادی دنت میخورد یهو تف کرد با دستشم تند تند مالید ب فرشو پتو و 😑

پسر من تلویزیونم نمیتونست ببینهمن روانی شده بودم۵.۵ سالگی تست بیش فعالیش مثبت شد

باید ببرمش روانشناس؟

بیخیال باش؟😑 چطوری واقعا بیخیال باشم الان داشت عادی دنت میخورد یهو تف کرد با دستشم تند تند مالید ب ...

عزیزم این بچه هنوز 2 سال نداره چه انتظاری داری ... بخدا خیلی بی انصافی تف کرد که کرد ... این هنوز بچه هست حافظ کوتاه مدت نداره هر چی بگی زود یادش میره ... بچه اولته حتما؟

دختر خواهرم اینجوری بودمعمولا تو مهمانی ها خواهرم بهش قطره خواب آور کودکان میداد(دکتر تجویز کرده سرخ ...

برا پسر من دارو تاثیری نداره. مریض شده بود انواع اقسام دارو میدادم دریغ از یساعت خواب 😑

من بچم خیلی شلوغ کار بود و جوگیر

مهمون که میدید انقدر حرف میزد و وسیله میاورد میریخت و هی دستشونو میکشید که پاشو بیا اونجا برو اونجا

اصلا هم انگار مارو نمیدید دوراز جون انگار اون لحظات کور و کر میشد

دیگه مهمون سر زده رو که نمیشه کاری کرد ولی اونهایی رو که قابل پیش بینی اند رو یکی مون بچه بغل بودیم همش سرگرمش میکردیم ساعت خوابش هم بهم میخورد اون تایم دوساعت میخوابوندیمش

دیگه چاره ای نبود تا بزرگ شد

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام