2777
2789
ن ولش کن میرم . میترسم بره بالا وای نیاد رو ۹ تومن

ن رو ۹ که نمیاد😂😂😂

بزار ۱۱ نرخ بیاد ببینم روندش چجوریه بابا میره یا پایین.اگه دیدی بالا رفت همین امروز برو بخر اگه پایین اومد میتونی تا فردا صبر کنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن ولش کن میرم . میترسم بره بالا وای نیاد رو ۹ تومن

بخاطر اینکه جواب ایران خودرو اومده تمام تلاششون رو میکنه پایین بیارنش.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عههه یعنی فردا بهتر 🤣🤣🤣ببین اگ اومد پایین و خریده باشم میمیرم

چقدر شک میندازی به دلت.اصلامعلوم نیس الان بالا بره یا پایین.به این فک کن بلندمدت بخری که حالت بد نشه.حالا البته بمون تا ۱۱ نرخ رسمی ببینم چجوریه

باش پس ااگ تونستی خبرم کن

همینجا بهت میگم دیدی بالا میره همین امروز برو بخر.

باش پس ااگ تونستی خبرم کن

عزیزم طلا داره میاد پایین الان نرو بمون ببین چقدر پایین میره.۱لان ۱۰۶۰۰

سلام رفتم طلا فروشی انقد معطل کرد که شد ۱۰۷۰۰ بعدم اخر کارتش مشکل داشت برگشتم

اه یعنی هیچی نخریدی؟

حالا فردا پس فردا میرم

ای بابا میرفتی ی طلافروشی دیگه میدونی الان چقد شده همین الان ۱۰۸۷۰ حالا خدا میدونه تا شب چقدر بشه🥲