سلام عرض ادب اقایی هستم سی و یک ساله و همیشه سعی من این بوده که حریم خانم ها را نگه دارم و اصلا کوچکترین کاری که اونا را معذب کنه نداشته باشم.ولی متاسفانه میبینم خانم هایی که سر جنگ با ما اقایون را دارند و ما را میبینند اخم و میخوان سرمون را از تن جدا کنند اخه چرا؟ وا مگه همه مردها هول اند؟ یا متجاوز و جنایتکار؟ هی میگن لطفا اقایون نیان صحبت کنند و تز این حرفا.حالا ما اقایون چطور جرات کنیم به ازدواج فکر کنیم با این تنفر دختران از خودمون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنده هم مثل شما هستم اما در جامعه ما مردستیزی مد شده انگار این قوانین و مقرارت ما نوشتیم یه دخل و تصرف توش داشتیم ، شماها خواستید که این نوع خکومت داشته باشید قوانینش هم متناسب با خودش هست ، مردم عادی توش دخل ووتصرفی ندارن . مردها بخاطر فشار اقتصادی و این شرایط فعلی در جامعه واقعا دادن له میشن و اصلا ندیده گرفته میشن . نمیدونم این حجم از مردستیزی از کجا میاد
متاسفانه پسرا بخاطر اینکه از بچگی خیلی بهشون اهمیت داده میشد و خانواده ها پسر دوست بودن یه عده شون دچار خودبزرگ بینی شدن و خانما رو داخل آدم حساب نمیکنن خوشبختانه نسل جدید دیگه اینطور نیست و میبینم خانواده ها بچشون چه دختر باشه چه پسر دوسش دارن و فک کنم در آینده دیگه این مشکلات از بین میره