2777
2789
عنوان

تنفر خانم ها از ما مردان

274 بازدید | 29 پست

سلام عرض ادب اقایی هستم سی و یک ساله و همیشه سعی من این بوده که حریم خانم ها را نگه دارم و اصلا کوچکترین کاری که اونا را معذب کنه نداشته باشم.ولی متاسفانه میبینم خانم هایی که سر جنگ با ما اقایون را دارند  و ما را میبینند اخم و می‌خوان سرمون را از تن جدا کنند اخه چرا؟ وا مگه همه مردها هول اند؟ یا متجاوز و جنایتکار؟ هی میگن لطفا اقایون نیان صحبت کنند و تز این حرفا.حالا ما اقایون چطور جرات کنیم به ازدواج فکر کنیم با این تنفر دختران از خودمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما با این طرز فکر فقط همچین افرادی رو به خودتون حذب میکنید،، بجاش تفکرتون رو تغییر بدین چون شما که توی مغز و ذهن اون خانم نیستین 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

والا از بس از همجنس شما خیانت و تخریب دیدیم اینجوری شدیم

کلا مردا وقتی به یه چیزی برسن دیگه براشون مهم نیس طرف یا به قولی خرشون که از پل گذش...

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg

بنده هم مثل شما هستم اما در جامعه ما مردستیزی مد شده انگار این قوانین و مقرارت ما نوشتیم یه دخل و تصرف توش داشتیم ، شماها خواستید که این نوع خکومت داشته باشید قوانینش هم متناسب با خودش هست ، مردم عادی توش دخل ووتصرفی ندارن . مردها بخاطر فشار اقتصادی و این شرایط فعلی در جامعه واقعا دادن له میشن و اصلا ندیده گرفته میشن . نمیدونم این حجم از مردستیزی از کجا میاد 

باسلام 

ازدواج در واقعیت اتفاق می افتد

اینجا مجازیست خیلی از هم جنسان شما حدود را رعایت نمی فرمایند

الان من درخواست دوستیمو باز کنم ۱۰تاشون آقاست و یکی خانوم

دتبال چی هستین در پیوی زن وبچه مردم؟

خب خلیا دوست ندارند نظرتان را بشنوند

با تشکر

متاسفانه پسرا بخاطر اینکه از بچگی خیلی بهشون اهمیت داده میشد و خانواده ها پسر دوست بودن یه عده شون دچار خودبزرگ بینی شدن و خانما رو داخل آدم حساب نمیکنن خوشبختانه نسل جدید دیگه اینطور نیست و میبینم خانواده ها بچشون چه دختر باشه چه پسر دوسش دارن و فک کنم در آینده دیگه این مشکلات از بین میره