2777
2789

به منم بگید 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من چهل روز بعد نماز به نیت ازدواج خوب خوندبعد اینکه چهل روز زیارت عاشورا تموم شد یه خواستگار هم ...

چقد خوب چجوری باید خوند۸

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

آره ی بار چهل روز با صد لعن و صد سلامش روزی یک ساعت و ربع تا یکساعت و بیست دقیقه هم طول میکشید خوندم. مهمترین حاجتم رو گرفتم ولیکن دیگه توفیق پیدا نکردم مجدد انجام بدم واسه حاجتای دیگه م . گویا توفیق میخواد

بله نتیجه میده حدیث قدسی 

لطفا با دلهای پاکتون برای قبولی دخترم دعا کنید فردا ازمون داره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بنظرم هر کس انرژی خاص خودشو داره و با سوره یا دعای خاصی اون انرژی درونش رشد پیدا میکنه یکی از سوره واقعه یکی از سوره الرحمن معجزه میبینه من به شخصه زیارت عاشورا خیلی برام خوبه معجزه میکنه تو زندگیم