2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش این بیبی واسه من بود دقیقا ۱۱ماه پیش بچه ی سومم رو سقط کردم از اون روز عذاب وجدان و گریه دست ...

واقعا هنوز عذاب وجدان داري؟؟؟؟منم اگه باشم سقط ميكنم فقط ميترسم بلايي سر اون دوتا بچم بياد اما اصلا اعصابم نميكشه مامانم بفهمه كلي دعوام ميكنه

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

واي نه دوتا بچه دارم😭😭😭😭

حالتو قشنگ درک میکنم عزیزم منم تو حال تو بودم انگار روحم از جسمم جدا شده بود وقتی فهمیدم باردارم الهی بمیرم براش خودم کشتنش😭یه تاپیک براش زدم صبحش قرار بود سقطش کنم هنوزم گاهی به اون تاپیک سر میزنم و گریه میکنم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

واقعا هنوز عذاب وجدان داري؟؟؟؟منم اگه باشم سقط ميكنم فقط ميترسم بلايي سر اون دوتا بچم بياد اما اصلا ...

دقیقا منم شرایط تورو داشتم ۲۸سالمه و سومی رو باردار شده بودم مامانم همیشه می‌گفت باردار شی دیگه تو خونم راهت نمی‌دم اما وقتی فهمید سعی می‌کرد از سقط منصرفم کنه اما کاش منصرف شده بودم هنوزم براش گریه میکنم اگر بود الان دوماهش بود نمی‌دونم اگر اون دنیا باهاش روبرو شدم چی باید جوابشو بدم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️