2777
2789

من بعد از سقط همه مدل بلای آسمانی رو سرم نازل شد از پارگی رباط زانوم گرفته تا وزن کردن یک طرف صورتم و شپش سر و تصادف  هزار مدل در عرض ۱ماه ریخت تو سرم تا وقتی که کل خانواده به چشم میدیدن تاوان چیو دارم پس میدم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

توروخدا قبلش کلی فکر کن به حال من دچار نشی عذاب وجدانش منو ول نکرده و تا آخر عمرم ولم نمیکنه اون هدیه ی خدا بود من خودم با دست خودم بچمو از بین بردم الان حتما بچت قلب هم داره لطفا قبلش. فکر کن من برات دعا میکنم بهترین تصمیم و بگیری لطفا بهم خبر بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از سقط همه مدل بلای آسمانی رو سرم نازل شد از پارگی رباط زانوم گرفته تا وزن کردن یک طرف صورتم ...

يا خدا توسيدم اينارو گفتي ولي نگه دارم از پسش برنيام چي

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

يا خدا توسيدم اينارو گفتي ولي نگه دارم از پسش برنيام چي

چند سالته عزیزم؟مگه میشه بر نیای خدا خودش یه قدرتی بهت میده که خودتم باورت نشه فقط بسپر به خدا و برو جلو بعدش میبینی که بچه های خدا خواسته چه روزی دارن مثل بچه ی دوم من زندگیت رو کنفیکون میکنن انقدر که پر روزی  هستن

میدونی توی همین کشور خودمون چندین هزار زن هستن که ارزوشونه جای تو باشن ولی خدا هنوز صلاح ندونسته؟اون بچه از هدیه از طرف خداست هدیه ی خدارو پسش نده به خودش قسم قهرش میگیره می‌دونم منو هم هیچوقت نمییخشه ولی خیلی پشیمونم خیلی

چند سالته عزیزم؟مگه میشه بر نیای خدا خودش یه قدرتی بهت میده که خودتم باورت نشه فقط بسپر به خدا و برو ...

٢٧ سالمع درامد همسرم خوبه همه چي داريم از بعد زايمان دوم اعصابم ضعيف شده و كم حوصله ام بخاطر اون ميترسم بياد بدتر شم مشكل اعصاب بگيرم

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

٢٧ سالمع درامد همسرم خوبه همه چي داريم از بعد زايمان دوم اعصابم ضعيف شده و كم حوصله ام بخاطر اون ميت ...

باور کن خدا صبرشو به آدم میده این همه آدم چند تا بچه دارن مگه کم آوردن