2777
2789
عنوان

همچیم معمولیه

360 بازدید | 38 پست

قیافم معمولیه اسمم معمولیه وضع مالیمون معمولیه هوشم معمولیه و...

شماهم؟😂

یاد نقی افتادم😂😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین معمولی هستی خوبه دیگه😂💔

سلامتی از همچین مهم تره بنظر من، آدم سلامت باشه هم میتونه درس بخونه هم کار کنه و... کلا سلامتی بهترین نعمته

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

باز خوبه تو معمولی ایمن داغونم

اینجوریم نیس ک همچیت داغون باشه اصن همچین ادمی نداریم😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه من مادرزادی خاص بودم😎😌💪

از چ لحاظ😂

قیافم عجیب غریبه

معنی اسمم میشه بی همتا و منحصر بفرد

وضع مالی داغون

فقط میمونه یه هوشم که معمولیه😂😔

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

مگه معمولی بودن چشه؟ الان این ۹۰ میلیون جمعیت معمولین اکثرا بجز یه عده بلاگر و بازیگر و آدمای معروف

نه بابا من اطرافم بعضیا بودن وضع مالی عالی همش مسافرت و اینور اونورن نمره هاشون عالی تازه پارتنر هم دارن😂

من همینجوری موندم تو درسام