2777
2789
عنوان

همچیم معمولیه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمو خدا رو شکر سلامتی و آرامش دارم

من خداروشکر میکنم همیشه اتفاقا 

این تاپیکمم ب معنی ناشکری نیس 

ولی نسبت ب اطرافیان میبینم بعضیا همچی باهم دارن مثلا همین رتبه ۱ پدر مادرش پزشک بهترین تفریحا و مسافرتا بهترین کلاسای اموزشیو رفته و بهترین مدرسه درس خونده خودشم صد درصد تلاش زیاد کرده که موفق بشه 

ولی خب واقعا دنیا عادلانه نیست

مثلا یه روستایی شاید بگین کلی کلاس تو گوشی ریخته ولی پشتیبانی خانواده و مدرسه خوب و اینا محرومه ازشون 

یاد اون شعر ۱ با ۱ برابر نیست افتادم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

قد تو که عالی تره😍 چند کیلویی؟

حدود ۶۰ کیلو😅

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بفرمایید

اول از همه بگم من پشت کنکوری ام و هدفم رشته شماست

پایتون چطور بود و سال اول رتبتون چند شد؟(اخه رتبه من خیلی بد شد و تنها دلیلش نخوندن بود وگرنه هوشم خوبه)

بعد ابنکه من کلاسا و جزوه های ۴۰۴رو میخونم اشکال نداره؟

مشکل بعدیم برنامه ازمونه و اینکه من تو روز ازمون بهش نمیرسم اشکال نداره بخونم و هر کجا به بودجه هر درس رسیدم ازمون خیلی سبز و ماز همون درسو خودم تو خونه بزنم؟

بنظر شما چند ساعت باید بخونم(عمومی و اختصاصی)و کلاس انلاین دید؟

در اخر باشگاه برم اشکال نداره؟

مرسی همچنین عزیزم

ممنون♥️♥️

اول از همه بگم من پشت کنکوری ام و هدفم رشته شماستپایتون چطور بود و سال اول رتبتون چند شد؟(اخه رتبه م ...

ببین من سال اولم رتبه ام شیش هزار شد سال بعدم 3700

زیاد رتبه ام تغییری نکرد ولی یه دوست دارم ک رتبه اش سال اول سی هزار شد و سال بعدش هزار و پونصد شد

و اینکه باید ببینی درس ها هیچ تغییراتی نسبت ب پارسال داشتن یا نه ،معمولا تغییر زیادی ندارن و میشه استفاده کرد

اگه ب بودجه ازمونت نمیرسی باید برنامه اتو عوض کنی

ولی حتی اگرم نرسیدی همونایی ک خوندیو بیشتر تست بزن نه اینکه نزدیک ازمون عجله ای بخوای هرچیزیو بخونی ب امید اینکه بری سرجلسه مبحثشو بزنی

و من مخالف ازمون دادن داخل خونه هستم چون ازمون دادن توی حوزه اصلا خیلی شرایطش با خونه متفاوته 

حتما سعی کن حتی اگه شده یه ازمون ثبت نام کن و حضوری آزمون بده

زمان من معدل تاثیر مثبت داشت و عمومی نمیخوندم اینو بایذ از کسی ک اخیرا کنکور داده سوال کنی

و خودم زمان کنکورم اره مبحث هایب ک اشکال داشتمو ویدئو میدیدم  و تست هاشو میزدم 

و با باشگاه رفتن توی سال کنکور مخالفم

انرژی میگیره ازت 

من خداروشکر میکنم همیشه اتفاقا این تاپیکمم ب معنی ناشکری نیس ولی نسبت ب اطرافیان میبینم بعضیا همچی ب ...

گلم نمیگم ناشکری

ولی بنظرت با بیقراری و فکر کردن و مقایسه میشه چیزی حل کرد

جایی شنیدم مقایسه کردن خودت با دیگران گناهه چون داری خدا رو زیر سوال میبری

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم