آرتیح مدیر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 عنوان همچیم معمولیه | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست قیافم معمولیه اسمم معمولیه وضع مالیمون معمولیه هوشم معمولیه و...شماهم؟😂یاد نقی افتادم😂😂😂 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/07/14 | 16:50 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 منم یه ادم معمولیمولی تلاش کردم خودمو از معمولی بودن بیارم بالاتربا درس خوندنم منم میخوام همینکارو کنم چی قبول شدی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
parasto76 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 10428 نه بابا من اطرافم بعضیا بودن وضع مالی عالی همش مسافرت و اینور اونورن نمره هاشون عالی تازه پارتنر هم ... میفهمم چی میگی ولی خودتو با دیگران مقایسه نکن فقط سعی کن بهتر ورژن از خودت باشی اونجوری توهم خاص میشی
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 فقط خوشگلم خوبه که همینم عالیه😂من فقط قدم معمولی نیست بلنده دیگ بقیه چیزا معمولین زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 قیافه و هوشم خوبن از معمولی بالاترنوضع مالی بدتلاشگر بودن منفی هزار ینفر بود کلا ۳ ساعت درس میخوند هر چی تست بهش میدادن حل میکرد نمره ها نهاییشم زیر ۱۹.۵ نداشت سمپادی بوداینا واقعا باهوشن ن من زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 فیزیو منم هدفم همین رشتست😁ترم چندی چقد مطالعه داشتی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
معصومه۱۷ عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 5125 خوبه که همینم عالیه😂من فقط قدم معمولی نیست بلنده دیگ بقیه چیزا معمولین کاش به یه دردم بخوره حداقل😂من قدم ۱۶۸ تو چی 🩵🦋
negar1361 عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 9821 نه بابا من اطرافم بعضیا بودن وضع مالی عالی همش مسافرت و اینور اونورن نمره هاشون عالی تازه پارتنر هم ... تلاش کن معمولی نمونی
black_black عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 12374 منم هدفم همین رشتست😁ترم چندی چقد مطالعه داشتی ترم پنجمیکسال پشت کنکور بودمروزی هشت ساعت اینا میخوندم ولی مداوم
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 کاش به یه دردم بخوره حداقل😂من قدم ۱۶۸ تو چی قدتم عالی۱۷۵ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
msmz عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 6909 منمو خدا رو شکر سلامتی و آرامش دارم صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 تلاش کن معمولی نمونی ۰میخوام همینکارو کنم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3454 ترم پنجمیکسال پشت کنکور بودمروزی هشت ساعت اینا میخوندم ولی مداوم عالی موفق باشی♥️ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...