2777
2789
عنوان

پول مربیمو کامل ندادم گناهه❓

248 بازدید | 24 پست

مربی شنام اولش گفت با این تعداد باشید هزینه اش میشه مثلا انقدر. من میخواستم در دو قسط پرداخت کنم نصف بیشترشو پرداخت کردم. بقیه اش رو مربیم کلا فراموش کرد ازم بگیره من هم حقیقتش دیدم خیلی کم کاری میکرد. مثلا چیزی که ما پول بیشتری دادیم تا جمعیتمون کمتر باشه برای اموزش، خودش چند تا شاگرد دیگه شو میذاشت همزمان با ما و ما عملا جلسه عمومی داشتیم انگار نه خصوصی، تایم زیادی از کلاس رو با بقیه صحبت میکرد و در کل وقت و کاری که برای ما صرف کرد من حساس کتاب میکنم به اندازه همون قسط اولی که پرداخت کردم در میاد، بقیه شو واریز نکنم گناهه؟ 

اخه اون واقعا کم کاری کرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان کسی که خودش کارش توی استخره پدر و نامزدش هم مربی شنا هستن میگم بله گناهه چرا؟چون اون مربی مدیر استخر نیست و نصف پولی که شما پرداخت میکنی میره تو جیب صاحب استخر و اون پولی که پرداخت کردی فقط میره برای مدیریت استخر،و شاید اصلا چیزی برای خودش نمونه

به عنوان کسی که خودش کارش توی استخره پدر و نامزدش هم مربی شنا هستن میگم بله گناهه چرا؟چون اون مربی م ...

اخه از ما پول جلسه خصوصی رو گرفت اما عملا برای ما عمومی برگزار کرد. شاید تو اون یک ساعته نزدیک به ۱۰ تا شناگر داشت. بینش با دوستاشم هی صحبت میکرد یعنی تو هر حلسه بیشتر از بیست دقیقه برای ما سه تا وقت نذاشت به نظرم مار اون اشتباهه 

حق الناسه خونه خراب می کنه آدمو. همین دنیا چن برابرش هزینه دوا درمون و مصیبت از پای ادم درمیاد. بده بهش اما بگو به این دلایل و این دلایل از تدریستون راضی نبودم بذار  خودش اگه صلاح دید برای جبران کمکاریش بهت برگردونه اما خودت سرخود پولشو نخور

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اخه از ما پول جلسه خصوصی رو گرفت اما عملا برای ما عمومی برگزار کرد. شاید تو اون یک ساعته نزدیک به ۱۰ ...

بله صد درصد کار اون اشتباه هست،من پدرم مدیر استخره سانس خصوصی بگیره کسی اگر بجز اونایی ک خصوصی گرفتن برن توی آب شاکی میشن و میان میگن هزینه کردیم همون موقع باید میگفتین ما راضی نیستیم،ولی به هر حال بنظرم پرداخت کن نصف دیگش رو چون نصف هزینه کلا میره برای استخر 

ایشون به من بدهی نداره؟ این مصداق بارز کم فروشیه

آخە اون باهات طی کردە کە من این مقدار پول میخوام

ولی شما طی نکردی

اون کە صددرصد گناە هست کم کاری کردن ولی یقەشو همون موقع باید میگرفتی کە خانوم فلانی میشە فقط خودمون باشیم؟تعداد بیشتر تمرکزمون‌کمترە و فلان 

حق الناسه خونه خراب می کنه آدمو. همین دنیا چن برابرش هزینه دوا درمون و مصیبت از پای ادم درمیاد. بده ...

منم همین حرفارو به خودم میزنم اما حرصم میگیره طرف واقعا برای من کم کاری کرد به نظرم حق الناس بیشتر کردن اونه چون این کار مصداق بارز کم فروشیه 

ایشون به من بدهی نداره؟ این مصداق بارز کم فروشیه

توی این دنیا بذار آدما بدهکار باشن بهت تا طلبکار. خدا برات بدهیاییو که براشون صبر کردی جبران می کنه. اما سر خود حق الناس بیاری گردن خودت کارما داره.

ایشون هم کارمای کمکاریشو میده اما نپرداختن پول توسط شما تنها شمارو هم گناهکار و گرفتار می کنه.

حق الماس بیشتر گزدن اون نیست؟ این کار کم فروشیه. یه مبلغی با ما طی کرد تحت عنوان کلاس نیمه خصوصی اما ...

خدا از هرچی بگدرع از حق الناس نمیگذره خودت رو هم توجیح نکن اگ حق الناسی هم باشه برای اون بذار باشه نه تو چون تاوان سنگینی داره 

من بودم میدادم چون حق الناس وگر ذره ای هم باشه گردن ادمو میگیره

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

منم همین حرفارو به خودم میزنم اما حرصم میگیره طرف واقعا برای من کم کاری کرد به نظرم حق الناس بیشتر ک ...

ببین حق الناس تو رو خدا اون دنیا ازش میگیره در قالب ثواب به تو میده. تو پولشو بده و متمدنانه نارضایتیتم با خود مربی مطرح کن. دیگه اگه بی اعتنایی کرد بگو بخاطر خدا گذشتم که خود خدا برات خیلی زود جبرانش می کنه.