2777
2789
عنوان

پول مربیمو کامل ندادم گناهه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست
بله صد درصد کار اون اشتباه هست،من پدرم مدیر استخره سانس خصوصی بگیره کسی اگر بجز اونایی ک خصوصی گرفتن ...

میگفت ۴ و ۵۰۰ هست من سه تومنشو پرداخت کردم. یک و پونصدش فقط مونده که انصافا حقش نیست. کلاس پنج نفره اش قیمتش ۳۵۰۰ بود. کلاس ما از پنج نفر هم بیشتر برگزار مبشد

میگفت ۴ و ۵۰۰ هست من سه تومنشو پرداخت کردم. یک و پونصدش فقط مونده که انصافا حقش نیست. کلاس پنج نفره ...

بازم من میگم پرداخت کنید حق الناسه و بهشون بگید این کار باعث میشه کلا شاگرداتون منصرف بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین حرفارو به خودم میزنم اما حرصم میگیره طرف واقعا برای من کم کاری کرد به نظرم حق الناس بیشتر ک ...

ببینید اگر واقعا براتون مهم هست چون با ایشون توافق کردید باید پول رو پرداخت کنی اما قبل از پرداخت پول به ایشون بگید از شرایط راضی نبودید و در حق شما کوتاهی شده و این مبلغ رو در اصل راضی نیستید شاید براتون جبران کرد یا تخفیف داد اما اگر نپذیرفت شما پول رو پرداخت کنید نذارید دین به گردنتون بمونه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

من یه بنده خدایی خیلی در حقم جفا کرد، من احمقم فاکتور سازی کردم توی یه معامله ای پول بیشتر ازش گرفتم که هم مثلا  جبران قسمتی از اونهمه بلایی باشه که سرم آورد هم ضرر بخوره مثلا.

اما از همون موقع گرفتار دوا درمون و بیماری و نازایی و افسردگی و هزار درد و مرض دیگه شدم که قشنگ توی دلم الهام میشه که چوب همون چندرغاز بالاکشیدنه اما کاری نمی تونم بکنم و مثل چی پشیمونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میگفت ۴ و ۵۰۰ هست من سه تومنشو پرداخت کردم. یک و پونصدش فقط مونده که انصافا حقش نیست. کلاس پنج نفره ...

ببین این چیزی که شما میگی در حق جفایی که اون بنده خدا به عمر و جوونیه من کرد هیچه. اما ما حق نداریم با کم پرداخت کردن یا ندادن پول حق الناس بیاریم گردنمون.

از من عبرت بگیر حاضرم هر کاری کنم تا برگردم به اون روزا و اون فاکتورای لعنتیو هیچ وقت دستکاری نکنم

من یه بنده خدایی خیلی در حقم جفا کرد، من احمقم فاکتور سازی کردم توی یه معامله ای پول بیشتر ازش گرفتم ...

ببین کار شما با من خدایی فرق داره. شما به ناحق ازش پول گرفتی اما من از سر تلافی نیست که نخوام پولشو کامل بدم. من واقعا دارم مطابق با اون خدماتی که برای من ارائه داد با توجه به نزخ خودش پول میدم. نرخ خودش این بود که کلاس ۳ نفری باشه ۴۵۰۰ و کلاس پنج نفری باشه ۳۵۰۰. من اپلیشو ثبت نام کردیم. ولی بعد دیدیم خودش شاکردای دیگه اشو میذاره تایم کلاس ما و کلاس ما عملا پنج نفره و حتی بیشتر از پنح نفره ست. 

این فرق نداره با اون حالت به نظرت؟ 

من تجربه خودمو صادقانه گفتم حالا شما برو فکراتو بکن ببین میارزه اینقد تاوان و کارما پس بدی و تازه اون دنیاهم بدهکار این آدم باشی، بعد تصمیمتو بگیر.

من تجربه خودمو صادقانه گفتم حالا شما برو فکراتو بکن ببین میارزه اینقد تاوان و کارما پس بدی و تازه او ...

قربون شکلت سرایط من با تو فرقی داره لطفا اول بخون کامنتم رو بعد اینجور بگو 

ببین کار شما با من خدایی فرق داره. شما به ناحق ازش پول گرفتی اما من از سر تلافی نیست که نخوام پولشو ...

منم به ناحق به نظر خودم پول نگرفتم. پول کاریو که یکساله تموم میشد و ۵ سال طولش داد و عمرمو تلف کرد گرفتم. پول اعصاب و زندگیمو که با فشاراش توی منگنه گذاشته بود گرفتم پول کاریو که مثل اسب عصاری ازم صبح تا شب بیگاری می کشید گرفتم. خیلی از موضوع شما فراتره اما اینا دیدگاه منه و احقاق حق نمی کنه در پیشگاه خدا

ببین کار شما با من خدایی فرق داره. شما به ناحق ازش پول گرفتی اما من از سر تلافی نیست که نخوام پولشو ...

بخدا منم در حقم جفا شد و باید بهم بابت این بیگاریا چیزی می پرداخت اما کمکاری یا بیگاری من یا نظر ما حقی ایجاد نمی کنه در پیشگاه خداوند برای اینکارا. منو شیطون گولم زد و توجیهم کرد که کمکاری کرده در حقم و ظلم کرده بهم. نذار شمارم اینطوری فریب بده