بچه ها برای سنجش کلاس اول اون رسید پرداخت هم لازمه؟!من برای فردا نوبت گرفتم. خودم اینترنتی گرفتم دیگه رسید ندارم. زنگم زدم حواب ندادن🙄
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ممنون عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادیپس بیشتر بازی بودهفک کنم شعر هم میگن بخون
خواهش میکنم عزیزم.ببین کلا هرجا یه جوره دیگه. من کلی این مطالب تو اینترنت باهاش کار کردم هیچی نپرسیدن بودن ازش
ممنون عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادیپس بیشتر بازی بودهفک کنم شعر هم میگن بخون
نه شعر نگفتن بنظرم