2777
2789
عنوان

سنجش🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست
نه دیگه پرداخت کردی اونجا پول نمیگیرن

میدونم عزیزم. منظورم اینه فرم ثبت نامش و رسید پرداختش لازمه همراهم باشه یانه. چون با گوشی ثبت نام کردم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رسید هزینه ک نه،،اون برگه نوبت گیری رو باید ببری،اگه خودتم نوبت گرفتی تو گوشیت میتونی گوشی رو نشون ب ...

همون منظورمه. تا پرداخت نکنی که ثبت نمیشه. تو گوشی عکس گرفتم بنظرت خوبه؟!یا باز برم کافی نت 😩 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تو مای مدیو هست فرمش

آره عکس که گرفتم. میدونی اون دور و ور کافی نت نیست گفتم اگه لازمه بعدازظهر برم بگیرم 

نه نمیخواد همون اسکرین کافیه

ممنون🌹

اسی یه اسکرین شات بگیر کافیهمیشه بعدش بیای اینجا بگی چیا پرسیدن؟

باشه اگه دخترم بگه البته😄دختر بزرگم هررررچی پرسیدم نمی گفت😮‍💨 حالا از دیروز که دارم با این کوچیکه کار میکنم اونم داره میگه که توپ بازی کردیم و حباب بازی و لی لی. ولی سوالاش یادش نبود. سه سال پیش رفته

سلام عزیزم امروز دخترم رو بردم سنجش. دو تا اتاق بود یکی برای بازی، یکی هم برای معاینه چشم و گوش و قد و وزن.

تو اتاق بازی میگه یه بازی ماهیگیری انجام دادن، یه نقاشی گربه بوده گفته یراش پله درست کن. یه نقاشی هم بوده که خرگوش داشته که باید از راهش برسونه به هویج. یه دایره و یه خط هم کشیده.

یه شمارش هم داشته. میگه چند تا دکمه گذاشت تو دستش بعد دستش رو بسته پرسیده اینا چند تا بود. یه برگه هم بوده روش عکس قیچی و ساعت  داشت پرسیده مشابهش رو پیدا کن. 

بعد اعداد رو گفته، گفته غیر اینا که من گفتم تو هم عدد بگو

. چند تا مکعب آورده خودش با خودکار  زده رو مکعب بعد گفته تو هم بزن. بعد. با اونا شکل درست کرده. یه ماشین کنترلی بوده براش پیست درست کرده با مکعب. 

بعد با دکمه چند تا چند تا گذاشته پرسیده کدوم بیشتره . و کدوم کمتره.

دیگه اینا رو دخترم تعریف کرد من رو نذاشتن برم داخل

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز