2777
2789
عنوان

پسره پنج ساله دوست دختر داره

359 بازدید | 34 پست

۵ ساله تو رابطس تازه میگن قصدش جدیه برا خواستگاری....

بعد به من همش غیر مستقیم با رفتار و نگاهش نخ میداد

جوری که من نسبت بهش حساس شده بودم....

فک نمیکردم تو رابطه باشه

وقتی فهمیدم انگار یکی از سطل آب یخ رو سرم آب ریخت

اخه پسره نامرددد تو وقتی ۵ ساله دختریو پابند خودت کردی دیگ این رفتارو نگاه منظور دارت چیه....چطور میشه همچین کسی تازه بگن با اون دختر قصدش جدیه...به ولله که اگه جدی بود نباید دختر دیگ ایو هوایی میکرد با رفتاراش

تازه اونم منی که تا حالا هیچ پسری تو زندگیم نبوده

اومدیم و من کنجکاوی نمیکردم و هی فک میکردم دوسم داره...چقدر ضربه بدتری میخوردم....

چرا انقدر دنیا کثیف شده

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این آدمای کثیف خیلی زیاده یکی از نی نی سایتیا تعریف کرد پسرعمه م شب عقد با دوست دختراش حرف زده و اونا تبریک گفتند در صورتی که با زنشم دوست بوده و ازدواج عاشقانه داشته بیچاره اون دخترا و زنش

حالا خداروشکر که شما زود فهمیدی انشاءالله خوشبخت بشید.

هیچوقت از روی حدس و گمان به کسی مشکوک نشو که عاشقته یا هر چیز دیگه ای چونکه پسری که عاشق باشه نه خودشو گول میزنه نه طرف مقابل رو و مستقیم میره خواستگاری ؛ البته عاشق واقعی فقط خداست :)🌱

به عواقبِ کارهات فکر کن(: