2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفم. اگر مادرشوهرت همچین آدمیه تنها راهش همون جدا شدن از خانواده همسره.البته اگه شرایطشو دارین.

دختر خاله منم همین مشکلو داره

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

مادرشوهرمنم اولاعادت کرده بودهرکی مییومد اونم پامیشدمییومدیه مدت نرفتم بگم مثلامامانم اومده وفلان چون مییومدبه مامانم هی تیکه مینداخت نزدیک 6ماه گفت مامانت مییادبه من نمیگی منم اصلا اصلاهیچ چی جواب نمیدادم بعدبه مامانم گفت شمامییاین به من نمیگه بیام اونم گفت یادش میره انقدرنگفتم دیگه الان عادت کرده عمرایکی بیادخونمون نمییادچون فهمیدنمیخوام بیادوقتی هم مییومدپیش مهمونهام اصلا رونمیدادم 

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

من خالم با عروسش زندگی میکنه.ما میریم هم مجبورش نمیکنه بیاد پایین.گاهی میاد گاهی نه.

مهمون هم براش میره گاهی اصلا خاله من متوجه نمیشه.حتی وقتی میخوان رد بشن هم نمیره در واحد رو باز کنه.میگه شاید چیزی خریدن بری خودشون ، من برم مجبور میشن به من تعارف کنن.

چندین ساله باهم زندگی میکنن مشکل هم ندارن.

پیش مادرشوهر میشه زندگی کرد به شرطی که مادرشوهرت اینجوری باشه. اگه مادرشوهرت فضوله زودتر تا اوضاع حادتر نشده جدا شو.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792