2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم کسی هست بیاد

217 بازدید | 26 پست

خواب دیدم یه خونه خیلی خو شگل همسرم تو شمال خریده

بود من گفتم خونه باید بزرگ باشه دیدم انگار چند تا اتاق خواب بزرگ درست شد

پنجره پذیرایی به حیاط بود خلاصه زیبا بود

صاحب قبلی خونه اومد از تو کمد 3تا گلدون برداشت برد یه دونه ماشین هم از تو کمد درآورد داد به دخترم

ولی انگار ماشینش سالم نبود

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

خودم 3تا دختر دارم یه دونه پسر 

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

ماشین رو داد به پسرم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم 3تا دختر دارم یه دونه پسر

خدا حفظشون کنه برات 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خدا حفظشون کنه برات

ممنونم زنده باشی

ممنونم زنده باشی

سرزنده برقرار مانا باشی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خیره گلم همیشه تعبیر خوب کن.شاید یه کاری میخای برای پسرت بکنیاین ی نشونه بوده که انجامش ندی.من این ب ...

واقعا 

آخه خیلی فکرم درگیره 3تا گلدون سالم و زیبا رو برد

ولی یه ماشین معیوب داد به پسرم. خیلی خیلی ناراحتم

بزن چت جی پی تی دقیق میگه تعبیرشو

واقعا میگی

احتمالا برکت زیاد میخواد خدا بهتون و به زندگیتون بده وسعت رزق و روزی یا گشایش در زندگی

انشالله 

فقط پسرم لکنت زبان داره 

برای همین خیلی ناراحتم

نمیتونم درمانش کنم