2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم کسی هست بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
چند سالشه ؟

12سالشه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

12سالشه

دکتر بردیش ؟ میگفتن تخم کبوتر براش خوبه فک کنم 

خواهر زادم شاید تا ده سالگی داشت ش س رو میزد کلا بچه سردیه اما الان که حدود ۱۷ سالشه چند ساله خوبه 

ایشالا خوب میشه اما اگه نگرانی دکتر ببرش گفتار درمانی 

پسر زیاد دیدم لکنت زبان داشته باشه تا حدود هفت سالگی یا ده سالگی اما بعد خوب شده فک کنم از سردیه

نمیدونم والله یه مدت کمتر میشه یه مدت بیشتر 

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

دکتر بردیش ؟ میگفتن تخم کبوتر براش خوبه فک کنم خواهر زادم شاید تا ده سالگی داشت ش س رو میزد کلا بچه ...

ممنونم عزیز چشم

از اول داشت یا بعدا شده؟

از حدود 5سالگی شروع شد

ولی مدام کم و زیاد میشه

احتمالا ترسیده پسر منم داره کم و زیاد میشه مثل پسر تودکتر اینا بردم خوب نشدبهم گفتن دعا بنویس نوشتم ...

شما تهرانی

اسم دعانویس بگی

احتمال بچه دار شدن هست یا کلا خوابت مربوط ب بچت هست...

اگه بچت مشکلی داشته باشه یعنی دورازجون مثل اون ماشین خراب...ب مرور قراردرست بشه ...

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست