2777
2789
عنوان

میشه فقط کمکم کنید سوالی نپرسید

287 بازدید | 25 پست

توروخدا من هنوز تو پارک مشستم چ غلطی کنم‌سر مادرمم با دوست پسرم دعوا شدیدی کردم چ غلطی کنم مامانم اصلا را نمیده هرچی زنگ میزنم میگ نمیزارم بیای میگ بیا میبزمت روزبه بستری شی ۶ ماه چ غاطی کمم سرده هوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه بگم من مادرم طلاق گرفتن پیش مادرم میمونم ۴ ماهه تو خابگاه بودم چون من و را نمیده خونه ی دوست پسر داره پرش میکنه خیلی شده منو بیرون کنه تو زمستون و سرما میموندم بیرون در و وا نمیکرد واسم خابگاه گرفت رفتم چند وقت پیش تصادف کروم اورد خونه منو الان چند روزه سگ شده میگ نگهت نمیدارم نمیخام تو باشی ی ادم بی وجدان سلیطه اس منو میزنه فوش میده ی خواهر ۱۲ ساله دارم دور اون میگزده سر این با خانواره پدری و مادریمم در ارتباط نیستم چون این داستان درست کرد دیشب داد و بیداد کرد ک میخام برم مساافرت ۳ روز برو بیرون اسنپ گرفت امروز جلو خابگاه اونا گفتن باید مادرت بیاد را ندادن برگشتم جلو در زنگ زد بیمارستان روزبه اشنا دازه ک منو بستری کنه ب زور منم رفتم کوچه بغلی الان هرچی میزنگم میگ ننسخام تو باشی برو بمیر بیای میگم ببرنت روزبه

ی دوست پسر دارم خداشاهده چقدر پای بدبختی من موند میومد دنبالم اونم میگ تو دلش چ خانواده ای داری خب هرکی باشه میگ سر این بی ابرو با اونم دعوام شد میخام بمیرممم فقط میخام برم خودمو از پل پرت کنم تنها کس تو زندگی من اونه سر این مامان بیشعور و بی شخصیتم  با اونم دعوام شد 

از خیابون و این شرایطی ک‌ میگی بهتره عزیزم ی مدت کوتاه بمونی

زنگ زدم گفتن تا ۱۸ سالگی ب زور نگه میدارن گفتن ک اول میاییم تحقیق میکنسم بببینیم مادر داری یا ن بعد باید برید دادگاه حکم بگیریم بعد بیاییم اصلا جواب درستی نمسدن اونا اجازه بیرون رفتنم ندارید من دوست پسرم بد بهش وابستم واسم پدری کرده اون بچه اونم نمیبینم بفهمه همیچن جاهایی رفتم کلا اونم تموم میشه 

مگه میشه یه مادر بیخیال باشه بچه‌ش رو بندازه بیرون.من که باور نمیکنم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

ی دوست پسر دارم خداشاهده چقدر پای بدبختی من موند میومد دنبالم اونم میگ تو دلش چ خانواده ای داری خب ه ...

واقعا خدا لعنتش کنه چطور دلش میاد 😡

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧