2777
2789
عنوان

از خانواده مادریم متنفر شدم

227 بازدید | 23 پست

اینکه خیلی دورو هستن و مامانم نمیخواد باور کنه رو کار ندارم مادرم ازدواج اشتباهی داشت که تقصیر خودش نبود و طرفو نمیشناخت ولی بجای حمایت ازش بهش بی توجهی کردن علاوه بر اون درگیر مشکلات خودشون میشد تا من به دنیا اومدم بعدشم که می‌خواست جدا بشه منو بهونه کردن حتی سهمشو ندادن که ی زخمی به زندگیش بزنه یا بتونه مستقل بشه شاید اگه بچه ی طلاق بودم آدم خوشحالتری بودم یا اصلا به دنیا نمیومدم ولی خب مادرم مجبور شد بمونه و بسوزه همراهش منو خواهر برادرمم سوختیم

خانواده مادری همون خانواده پدریه ولی دست اولی دیر تر رو میشه

حداقل برای من این بود

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که بوده از گذشته ها تا حتی الان خانواده هایی بودن که بخاطر هر دلیلی از بچشون حمایت نکردن و پشتش خالی کردن دلایلشون متفاوت بوده ولی بیشتر همین حرف مزخرف آبرومون میره 

بیخیال. کسی نمیتونه روزی کسی دیگرو بخوره. 

خودت و خواهر و برادرت برید سر کار و پول در بیارید و زندگی کنید. 

به این مسائل فکر هم نکنید که اعصابتون به هم بریزه.

خودتون پیشرفت کنید

خانواده مادری همون خانواده پدریه ولی دست اولی دیر تر رو میشهحداقل برای من این بود

من ازخانواده پدریم فراریم اصلا هرچی بگم کم گفتم نمیخام حتی ببینمشون گروهه عموهامو...ولی بامادری اوکی م

خانواده مادری همون خانواده پدریه ولی دست اولی دیر تر رو میشهحداقل برای من این بود

دقیقا من از هردو خوردم و دیدم و چشیدم قشنگ همشونو میشناسم ،مامانمم خودش خانوادش میشناس میدون چجورین 

خانواده پدریم که کلا از اول بقول شما مشخص بود 

اون که گذشت ولی تو این سن و دختر دم بخت سخته جدا شدن

درکت میکنم. زندگی سخته کلا. و همین سختی ها مارو بزرگ میکنه. از این سخت ترش هم هست برای آدما..... صبر کن و مطمئن باش حق به حق دار میرسه. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره