يبار تو يه سايت روانشناسي خوندم كه همه مرد ها در طول سال يه روز رو چشم چروني ميكنن. يعني هر روز يه ساعتي جمعا ميشه يه روز در سال. منم گاهي ديدم كه شوهرم به كسي نگاه كنه . اما نه هميشه كه بگم هيزه . اما خب پيش اومده . شما چي ؟ نظرتون چيه ؟ ميشه كنترل كرد ؟
یه چی بگم باورتون نمیشه زن یکی از اقوام شوهرم میگفت با دوست دخترای شوهرم حرف میزنم تلفنی میگفت زنگ میزن با شوهرم حرف بزنن وقتی شوهرم خونه نیست میگم خونه نیست بعدا زنگ بزنین میگفت مشکلیم ندارم خیلی عجیب بود
psychometrist.ir (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه )
شماها به چه چیزایی گیر میدین من و شوهرم مثلا میگیم ابن دختره چقد قشنگه این پسره چقد خوشتیپه همیشه هم باهم خ وبیم نه اینکه هر روز اصلا این حرفا رو درک نمیکنم چش چرونی یعنی از روی هوس به ککسی نکاه کنی
اونقد دقت كردم ولي هيچ وقت نديدم به كسي زوم كنه يا نگاه كنه
حتي از دور نگاش كردم مثلا داخل مغازه خريد رفتني بازم ديدم سرش به كار خودشه اصلا اطرافشو دقت نميكنه
خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
بنظرم یه روز در سال عادیه ...چون خودمونم گاهی چشم چرونی میکنیم...مثلا من خودم یه پسر خوشگل میبینم نگاش میکنم ولی خوب ب قصد نیست ک..زیبایی های خدارو میبینم 😐😐😐😐😐😐😐
یه چی بگم باورتون نمیشه زن یکی از اقوام شوهرم میگفت با دوست دخترای شوهرم حرف میزنم تلفنی می ...
😐😑من برم سرمو بزنم تو دیوار
اودافظ
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست