2777
2789
عنوان

چشم چروني!

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 43 پست
یه چی بگم باورتون نمیشه زن یکی از اقوام شوهرم میگفت با دوست دخترای شوهرم حرف میزنم تلفنی   می ...

😲نه بابا .....

مگه داریم....

مگه میشه...

به قول شوهرم من از همه زنای فامیل روشن فکرترم ولی هرگز هرگز توکتم نمیره 😣

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا شوهره من خیلی چشم پاکه خدایی ولی من واقن کنجکاو میشم و دخترارو با دقت نگا میکنم حتی پسرارو والا بعضیاشون خیلی خیلی جذابن با مانتوهای جلو باز رسما همه زندگیشون بیرونه آدم دوسداره فقط بشینه نگاشون کنه.شوهرمم اگه ی روزی نگا کنه واقن ناراحت میشم از تهه دل.یبار بهش گفتم خیلی بدم میاد تو نگا کنی

😲نه بابا ..... مگه داریم.... مگه میشه... به قول شوهرم من از همه زنای فامیل روشن فکرترم ولی هرگز ...

به قران راست میگم اصلا منم تو کتم نمیرفت میگفت به من بابا سخت نگیر 

به شوهر من میگفتن زن ذلیلی زنت پسورد گوشیتو داره زنشم خیلی ریلکس بود شوهرشم از اون ادمای که هیزو چشم چرونه خدای اصلا قابل درک نبود برام کلی بهشون خندیدم

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
به قران راست میگم اصلا منم تو کتم نمیرفت میگفت به من بابا سخت نگیر  به شوهر من میگفتن زن ذلیلی ...

نمیدونم والا اما الان که به شوهرم گفتم گفت خیلی خیلی فساد بین زوجهای جوون زیاد شده به قول خودشون روشن فکرن ولی نمیدونن دارن چه بلایی سر خودشون میارن😓

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
مشکلی ندار  فقط خیلی سادست اصلا به خودش نمیرسه طرز فکرش خیلی قدیمی

این کجاش قدیمیه؟؟زنای قدیمی ام اگه شوهرشون زن دوم میگرفتن دنیا رو سرشون خراب میشده.

شایدم طفلی افسردگی چیزی داره فکر میکنه برای شوهرش کمه منم یه مدت افسردگی داشتم خیلی سخت بود خیلی یادم میفته ام دلم میخواد بشینم گریه کنم😭😢

نمیدونم والا اما الان که به شوهرم گفتم گفت خیلی خیلی فساد بین زوجهای جوون زیاد شده به قول خودشون روش ...

نه بابا کی به اینحور چیزا میگه روشن فکر خیلی افتضاحه چن روز دیگه اونجا میموندم شوهرمنم از راه به در میکردن همش تو کانالای مضحرف همش انستا همش چت همش خیانت خلاصه ادم چیزای میشنوه قابل درک نیست 

این کجاش قدیمیه؟؟زنای قدیمی ام اگه شوهرشون زن دوم میگرفتن دنیا رو سرشون خراب میشده. شایدم طفلی افسر ...

نه از نظر طرزفکری گفتم افسردگیم داره قرص میخوره شایدم از افسردکی اینجوری شده 

نه بابا کی به اینحور چیزا میگه روشن فکر خیلی افتضاحه چن روز دیگه اونجا میموندم شوهرمنم از راه به در ...

زنه ام دوس پسر داشت؟؟😨