يبار تو يه سايت روانشناسي خوندم كه همه مرد ها در طول سال يه روز رو چشم چروني ميكنن. يعني هر روز يه ساعتي جمعا ميشه يه روز در سال. منم گاهي ديدم كه شوهرم به كسي نگاه كنه . اما نه هميشه كه بگم هيزه . اما خب پيش اومده . شما چي ؟ نظرتون چيه ؟ ميشه كنترل كرد ؟
والا شوهره من خیلی چشم پاکه خدایی ولی من واقن کنجکاو میشم و دخترارو با دقت نگا میکنم حتی پسرارو والا بعضیاشون خیلی خیلی جذابن با مانتوهای جلو باز رسما همه زندگیشون بیرونه آدم دوسداره فقط بشینه نگاشون کنه.شوهرمم اگه ی روزی نگا کنه واقن ناراحت میشم از تهه دل.یبار بهش گفتم خیلی بدم میاد تو نگا کنی
😲نه بابا ..... مگه داریم.... مگه میشه... به قول شوهرم من از همه زنای فامیل روشن فکرترم ولی هرگز ...
به قران راست میگم اصلا منم تو کتم نمیرفت میگفت به من بابا سخت نگیر
به شوهر من میگفتن زن ذلیلی زنت پسورد گوشیتو داره زنشم خیلی ریلکس بود شوهرشم از اون ادمای که هیزو چشم چرونه خدای اصلا قابل درک نبود برام کلی بهشون خندیدم
psychometrist.ir (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه )
نمیدونم والا اما الان که به شوهرم گفتم گفت خیلی خیلی فساد بین زوجهای جوون زیاد شده به قول خودشون روش ...
نه بابا کی به اینحور چیزا میگه روشن فکر خیلی افتضاحه چن روز دیگه اونجا میموندم شوهرمنم از راه به در میکردن همش تو کانالای مضحرف همش انستا همش چت همش خیانت خلاصه ادم چیزای میشنوه قابل درک نیست
psychometrist.ir (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه )