2777
2789
عنوان

چشم چروني!

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 43 پست

یه چی بگم باورتون نمیشه زن یکی از اقوام شوهرم میگفت با دوست دخترای شوهرم حرف میزنم تلفنی   میگفت زنگ میزن با شوهرم حرف بزنن وقتی شوهرم خونه نیست میگم خونه نیست بعدا زنگ بزنین میگفت مشکلیم ندارم خیلی عجیب بود 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها به چه چیزایی گیر میدین من و شوهرم   مثلا میگیم ابن دختره چقد قشنگه این پسره چقد خوشتیپه همیشه هم باهم خ وبیم نه اینکه هر روز اصلا این حرفا رو درک نمیکنم چش چرونی یعنی از روی هوس به ککسی نکاه کنی 

من یک عدد کاربر سال92 هستم  

اونقد دقت كردم ولي هيچ وقت نديدم به كسي زوم كنه يا نگاه كنه 

حتي از دور نگاش كردم مثلا داخل مغازه خريد رفتني بازم ديدم سرش به كار خودشه اصلا اطرافشو دقت نميكنه 

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
بهر حال آدم یا باید کور باشه یا چشش میفته دست خودش که نیست

شما مجردی؟من که خیلی ناراحت میشم روانشناسا میگن تو این موارد خانوما اعتماد بنفس هودشون رو از دست میدن وهمش دنبال ایراد پیدا کردن در خودشونن

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
شمام به یه آقای خوشتیپ نگاه کنین بزارین آمار ما خانمام بره بالا😀والا

اتفاقا ما با هم نگاه میکنیم😆اگه یه تیپ خاص یا صورت خاص ببینیم نشون همم میدیم😂😅

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
یه چی بگم باورتون نمیشه زن یکی از اقوام شوهرم میگفت با دوست دخترای شوهرم حرف میزنم تلفنی   می ...

😐😑من  برم سرمو بزنم تو دیوار

اودافظ

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
البته دوجور نگاه کردن هست  یکی مثلا از کنارش رد میشه چشش بهش میفته  یه نگاه کردنم هست که ...

ای خدا از دست تو دختر 😂😂

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖