2777
2789
عنوان

بکش پایین:|

| مشاهده متن کامل بحث + 5618 بازدید | 57 پست
بچه ها ما الام باید گریه کنیم داریم بدبخت میشیم با این اوضاع 😃

شوهرم مغازده داره میگه دیگه جنسو با پول نقدم نمیفروشن به ادم:| منتظرن گرونتر شه!! 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
ممد منو به خاطر دلار ول کرد خواهر😩😩😩😩 امضامو بخون عشقممم😘😘😘😩😭😂

خب دلارکه نشد لااقل بگو ممد بکشه پایین😂😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقده بی وفاس این ممدت .... بهش بگو اخر دلار برای من میکشه پایین اون موقعه من تورو نمیخوام😆

چه بکش بِکشیه😆😆

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
شوهرم مغازده داره میگه دیگه جنسو با پول نقدم نمیفروشن به ادم:| منتظرن گرونتر شه!! 

میبینی تو روخدا ... مردم هم انگار دلشون میخواد همو بدبخت کنن 😀

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏
ترامپ اوه خورد بعید میدونم به 10 هم راضی بشه پدربوق

مونا تاپیکتو ببند میخوام بحث تاپیکتو ب انحراف بکشونم!!!😂

یادته اون روزو؟!هنوز فاز دختررو نفهمیدم چیه!مارو تو خماری گذاشت رفت

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

اگه من دلار بودم کشیدن پایین که هیچ...اصن در می اوردم😂😂 انقد به فکرتونم

پدر منم مغازه داره میگه هیچ جنسی بهمون نمیفروشن

ما اگه از ترامپ نخوریم مطمئنا از هموطنامون ضربه ی مهلکی میخوریم

🖤 
میبینی تو روخدا ... مردم هم انگار دلشون میخواد همو بدبخت کنن 😀

قیافم اینجا بصورت فیک خندونه یوقت نی نی یار فکر نکنه اینجا بحث سیاسیه بترکونه 😆😂

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏
مونا تاپیکتو ببند میخوام بحث تاپیکتو ب انحراف بکشونم!!!😂 یادته اون روزو؟!هنوز فاز دختررو نفهمیدم چ ...

اهان اون روانیه؟ ولش کن انگار شیش میزد کلا...فک کنم پریود بود😂😂😂

اگه من دلار بودم کشیدن پایین که هیچ...اصن در می اوردم😂😂 انقد به فکرتونم

ماتورو از دلار بیشتر قبول داریم تو فعلا دربیار دلارو بعدا یه کاریش میکنیم😒

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
خب دلارکه نشد لااقل بگو ممد بکشه پایین😂😂😂😂

واااااالی😂😂😂😂😂😂😂😂

عالی بود😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه