2777
2789
عنوان

بکش پایین:|

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 57 پست

آقا از فروش سيب زمينى و پياز خبر دارين؟ميفروشن تره باريا؟يا اونام منتظر ثبات دلارن؟😑

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
میبینی تو روخدا ... مردم هم انگار دلشون میخواد همو بدبخت کنن 😀

واقعا راست میگی وااقعا... 

میگه جنسو سفارش دادم یه هفته پیش ولی دیده دلار گرون شد گفته حالا صبر کن میفرستم!! 

اینا چی میخوان؟ خب اگه اینجور کنن که همه باهم نابود میشیم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقده بی وفاس این ممدت .... بهش بگو اخر دلار برای من میکشه پایین اون موقعه من تورو نمیخوام😆

😂😂😂😂😂😂😂

اره اره اون موقع ضایع میشه😉

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اهان اون روانیه؟ ولش کن انگار شیش میزد کلا...فک کنم پریود بود😂😂😂

آره بابا فکر کنم دائم الپریوده!!!😂😂😂چون چندجا دیگه تو تاپیکا دیدمش همینقدر داغون بود!یجورایی مثه خاله سوسکه اس!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
ماتورو از دلار بیشتر قبول داریم تو فعلا دربیار دلارو بعدا یه کاریش میکنیم😒

نه نه😂😂😂 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
آره بابا فکر کنم دائم الپریوده!!!😂😂😂چون چندجا دیگه تو تاپیکا دیدمش همینقدر داغون بود!یجورایی مثه ...

وااای لابد خودشه...بمانی و خاله سوکیه حالام این!

واقعا راست میگی وااقعا...  میگه جنسو سفارش دادم یه هفته پیش ولی دیده دلار گرون شد گفته حالا ص ...

اره دیگه ... به جا اینکه پشت هم باشن اینجور موقعه ها ...قشنگ صاف میزنن تو برجک ادم .... بخاطر همینه پشتمون اینجا به هیچکسی گرم نیست حتی ادمای کشور خودمون 😬

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏
کاش شلوار بود! 

فکر کردم شورتشو میگی،

بنظرم اگر ترامپ شورتشو بکشه بالا همه چی میکشه پایین دلار که سهله

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
فکر کردم شورتشو میگی، بنظرم اگر ترامپ شورتشو بکشه بالا همه چی میکشه پایین دلار که سهله

عای گفتی:| 

چرا اینا توافق نمیکنن؟ گور بابای نفت... جنگ بشه که بدتره

آقاهمه کشیدن پایین من موندم فقط صبرمیکردین منم میومدم خوووو😀

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
آقاهمه کشیدن پایین من موندم فقط صبرمیکردین منم میومدم خوووو😀

دیر اومدی کشیدیم بالا😂

دیر اومدی کشیدیم بالا😂

ای بابا

خوب شد نپرسیده نکشیدم پایین😂

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍