از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
میبینی تو روخدا ... مردم هم انگار دلشون میخواد همو بدبخت کنن 😀
واقعا راست میگی وااقعا...
میگه جنسو سفارش دادم یه هفته پیش ولی دیده دلار گرون شد گفته حالا صبر کن میفرستم!!
اینا چی میخوان؟ خب اگه اینجور کنن که همه باهم نابود میشیم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
ماتورو از دلار بیشتر قبول داریم تو فعلا دربیار دلارو بعدا یه کاریش میکنیم😒
نه نه😂😂😂
واقعا راست میگی وااقعا... میگه جنسو سفارش دادم یه هفته پیش ولی دیده دلار گرون شد گفته حالا ص ...
اره دیگه ... به جا اینکه پشت هم باشن اینجور موقعه ها ...قشنگ صاف میزنن تو برجک ادم .... بخاطر همینه پشتمون اینجا به هیچکسی گرم نیست حتی ادمای کشور خودمون 😬
تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏
بنظرم اگر ترامپ شورتشو بکشه بالا همه چی میکشه پایین دلار که سهله
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
فکر کردم شورتشو میگی، بنظرم اگر ترامپ شورتشو بکشه بالا همه چی میکشه پایین دلار که سهله
عای گفتی:|
چرا اینا توافق نمیکنن؟ گور بابای نفت... جنگ بشه که بدتره
آقاهمه کشیدن پایین من موندم فقط صبرمیکردین منم میومدم خوووو😀
دیر اومدی کشیدیم بالا😂