2777
2789
عنوان

بکش پایین:|

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 فک کردم تمبونمو میگی😄😆😆

ممد تو کار دلار نیست؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
اسم تسبیح نیار میپیچمت لای چادرم خفه شی😂😂

یا ابر فضل🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بکش پایین خاهر بکش 😅😅😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نهههه😂😂یه وخ دچار سو تفاهم میشن کل مجلس باهم میکشن پایین😂😂😂

باش پس میرم میگم بکشنش بالا😂😂😕

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
دست منه دارم استغفار میکنم😑😑

خخخ وای خدا هر روز دارین پیشرفت میکنین تو چرتو پرت گفتن😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
ممد تو کار دلار نیست؟

ممد منو به خاطر دلار ول کرد خواهر😩😩😩😩

امضامو بخون عشقممم😘😘😘😩😭😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
ترامپ گفته کاری میکنه دلار ایران بشه ۱۰ تومن 

ترامپ اوه خورد

بعید میدونم به 10 هم راضی بشه پدربوق

ينى خوشم مياد دنيا رو آب ببره تو حال من فرقى نداره كلا😔،صب هول هولكى ميرم كار شب آويزون برميگردم مرگ🤧،عايا من زنده ام؟😣

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
ممد منو به خاطر دلار ول کرد خواهر😩😩😩😩 امضامو بخون عشقممم😘😘😘😩😭😂

چقده بی وفاس این ممدت .... بهش بگو اخر دلار برای من میکشه پایین اون موقعه من تورو نمیخوام😆

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏