2777
2789
عنوان

کسی هست این مشکلو داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 23 پست

[QUOTE=397283788]منم نصفه نیمه ولش کردم الان چیکار میکنی[/QUO تو چندسالته؟ من الان افسرده تو خونه‌م خاشتم واسه کنکور بخونم اما اصلا روحیه ندارم بین افسردگیام روز روزی خوبم😅

[QUOTE=397283788]منم نصفه نیمه ولش کردم الان چیکار میکنی[/QUO تو چندسالته؟ من الان افسرده تو خونه‌م ...

منم همش تو خونم دیگه روانی شدم

اگه میتونی هزینه کنی برو روانشناس

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حوصله توضیح دادن خودمو و شنیدن حرفای شعاری رو ندارم همه رو حفظم نمیتونم عمل کنم بهشون!😅😂

ولی اینطوری خیلی ضربه میخوریم تا کی باید اینجوری باشیم 

تو خودت چی چرا نرفتی مشاور؟

من پول ندارم یه بیماری دیگه ام دارم درگیر اونم دیگه روم نمیشه از خانوادمم پول بگیرم

من پول ندارم یه بیماری دیگه ام دارم درگیر اونم دیگه روم نمیشه از خانوادمم پول بگیرم

ایشالله خدا سلامتی بهت بده عزیزم ..منم همین یه مشکل کلی دردسر برام درست کرده زندگی کلا واسه ادمای بیخیاله ن ما😂

تو خودت چی چرا نرفتی مشاور؟

من بخاطر همین شرایط و چیزای دیگه با این عاشق درس و دانشگاه بودم نتونستم تو کنکور موفق شم

ایشالله خدا سلامتی بهت بده عزیزم ..منم همین یه مشکل کلی دردسر برام درست کرده زندگی کلا واسه ادمای بی ...

ممنون عزیزم همچنین اره واقعا ماها ۲۴ ساعته در حال فکر کردنیم