2777
2789
عنوان

کسی هست این مشکلو داشته باشه

241 بازدید | 23 پست

همش تو فکر گذشته و اشتباهاتم

به تاریخ ها خیلی دقت میکنم مثلا همینجا تاریخ عضویت کاربرا یا تاپیکای قدیمی رو که میبینم مثلا واسه تاریخ ۲۱.۸.۹۲میگم فلان روز کلاس چندم بودم چیکار میکردم خاک تو سرم درس نخوندم کاش الان اون تاریخ بود درس میخوندم میرفتم باشگاه میرفتم بیرون کتابخونه میرفتم با بقیه دوست میشدم و...خیلی خیلی به این چیزا فکر میکنم یا تاریخ پخش سریالا رو که ای فیلم میزنه هم همینطوری 

چون از همون سالا افسردگی گرفتم و خونه نشین شدم ینی عملا تو این سالا هیج کاری نکردم!!!مثل آدمی که زندان بوده من همش تو خونه بودم واقعا!ینی خیلی وقتا حتی یک ماه از خونه بیرون نمی‌رفتم با کسیم در ارتباط نبودم و نیستم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

اره قشنگم.منم همینم.ما نشخوار فکری داریم یعنی بع یه چیزی انقدر فکر میکنیم که تا عمق اون کار میریم.اگه‌کتاب خونی کتاب هایی هستن که راجب نشخوار فکری گفتن و راهکار دادن اگه هزینشو داری برو پیش مشاور اگه نداریم از چت جی پی تی کمک بگیر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چقدررر منی

واقعا توام اینجوری هستی؟به تاریخا دقت میکنی مثل من؟

الان یه کاربری تاپیک زده بود عضویتش ابان ۸۹ بود داشتم فکر میکردم اون موقع کلاس چندم بودم

اره قشنگم.منم همینم.ما نشخوار فکری داریم یعنی بع یه چیزی انقدر فکر میکنیم که تا عمق اون کار میریم.اگ ...

ممنون عزیزم لطف کردی

یعنی اینکه به تاریخا خیلی دقت میکنم یجور وسواسه یا نشخوار فکری؟

واقعا توام اینجوری هستی؟به تاریخا دقت میکنی مثل من؟الان یه کاربری تاپیک زده بود عضویتش ابان ۸۹ بود د ...

من حتی از سال ۹۸ تو یه کتاب سالنامه تاریخ و ساعت زدم و از حال بد و ارزوهام نوشتم ..😅🤦🏻‍♀️

ممنون عزیزم لطف کردییعنی اینکه به تاریخا خیلی دقت میکنم یجور وسواسه یا نشخوار فکری؟

نشخوار فکری و وسواس فکری همه تو یه ردن.خصوصا شبا خیلی اذیت کنندس و نمیزاره ادم‌راحت بخوابه.من خیلی اذیت بودم واقعا.سر یه موضوعی بشدت فکر میکردم و هی میگفتم اگه ایحوری میشد چی اگه اونجوری میشد چرا فلانی مثل روزای دیگه با من برخورد نکرد .یا دقیقا مثل خودت دقیق یادمه پارسال همین تایم چیکار میکردم 

من حتی از سال ۹۸ تو یه کتاب سالنامه تاریخ و ساعت زدم و از حال بد و ارزوهام نوشتم ..😅🤦🏻‍♀️

منم میدونی چطوری بودم از اول عاشق نوشتن بودم منم همیشه همه چیو مینوشتم ولی الان میشینم مینوسم من فلانی هستم در تاریخ فلان به دنیا امدم سال فلا کلاس اول بودم از کلاس اولم این خاطراتم یادم میاد همینطوری همه رو مینویسم اشتباهاتم احساساتم بدی هایی که بهم شده و....مینویسم که از ذهنم برن بتونم گذشته رو فراموش کنم ولی اصلا نمیتونم همش تو گذشته سیر میکنم میگم کاش الان سال ۹۰ بود ۹۱ بود و...

تو هنوزم‌مینویسی؟از بقیه ام مینویسی؟احساسات یا خاطره هات چی

من از جمع فراریم چون اعتمادبنفس ندارم تقریبا دوماهم میشه پامو از خونه بیرون نزاشتم..

منم همینطور دل میخواد برم تو ه اتاق ۶ متری تنها زندگی کنم چون دیگه نه تحمل خانوادمو دارم هم اینکه حس اضافی بودن و نخاله بودن و بی مصرفی میکنم و میدونم باعث سرافکندگیشونم هر چند خودشون باعثش شدن

نشخوار فکری و وسواس فکری همه تو یه ردن.خصوصا شبا خیلی اذیت کنندس و نمیزاره ادم‌راحت بخوابه.من خیلی ا ...

خیلی بده خیلیییی

امیدوارم خوب شیم

منم میدونی چطوری بودم از اول عاشق نوشتن بودم منم همیشه همه چیو مینوشتم ولی الان میشینم مینوسم من فلا ...

اره من هنوزم مینویسم از وضعیت خودم از اتفاقایی ک افتاده از اطرافیان بیشتر غر میزنم مثلا بچه تر ک بودم و گوشی نداشتم همش مینوشتم ک گوشی میخامی میشه برام بخرن دلم میخاد باگوشیم اهنگ گوش بدم و عکس یگیرم😂😂بعد دغدغه بعدیم میشد سیم کارت انداختن تو گوشیم🤦🏻‍♀️هرروز نمینویسم تازگیا وقتایی ک خیلی پرم میرم سراغش

اره من هنوزم مینویسم از وضعیت خودم از اتفاقایی ک افتاده از اطرافیان بیشتر غر میزنم مثلا بچه تر ک بود ...

چقدر شبیه همیم چند سالته؟درس خوندی؟