2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همسرم هر ماه ۱۲ روز ماموریته و ۱۸ روز خونه

اون ۱۸ روز هم ۶صبح تا ۴ عصر سر کاره

شهر غریب هم هستم

با کارهای خونه و دخترام خودم رو سر گرم میکنم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

آشپزی

دسر و کیک درست کردن

ی بخش زیادیش تمیز کاری

یمدتم اینستا نصب کردم ولی خیییلی وقتمو میگرفت حذفش کردم

کتابم گاهی میخونم

از این هفته قراره برم کلاس

یادگرفتن خیاطیم تو برنامم هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

با دو تا بچه دیگه تنهایی ندارم که بخوام فکر کنم چیکار کنم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میخوابممیکاپ میکنم لباس میپوشم عکس میگیرم.شیرینی پزی اشپزی.میرم خرید.کتاب میخونم.انیمه میبینم.

منم همه این کارها رو انجام میدم ولی بازم اوکی نیستم مثلا وقتی دلت توجه ومحبت همسرت میخواد ولی خب اون انجام نمیده واقعا باید چیکار کنم که حالم بهتر بشه

کاش میشد آقایون متاهل تنها را هم دعوت میکردید.

اونا هیچوقت تنها نمی مونن نتررررس

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
آشپزی دسر و کیک درست کردنی بخش زیادیش تمیز کاری یمدتم اینستا نصب کردم ولی خیییلی وقتمو میگرفت حذفش ک ...

پروفایلت چه نازه حس ارامش داره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳