2777
2789
عنوان

سرویس چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 40 پست
یک خب الان بیشتر تو بورسه و ولی 6 هم شیک تر و هم مدلش قدیمی نمیشه هیچ وقت. اگه ممکنه قیمت سرویس ها ر ...

من 12نفره میخوام بگیرم.12نفره اند بنظرم.

قیمتشون برای من که از عمده فروشی میگیرم  اون دایره ای ها،حدود470خواهد بود.اما تو بازار580بودواونایی که نوشتم گرونتره،فوقش15 یا20درصد اضافه تر از470هست. مربع ها هم که گفت یکم گرونتره چون جدیده یادم نیست چقدر

فقط شماره  چهارمال یک مارک دیگه هست که تو مغازه640بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اولی خیلی هم قشنگ و ملیحه منم خیلی میپسندمش بعد یه سوال، اون سرویس گردا، مدلش گرد کامل نیس ...

آره دایره ی کامل نیست.شرکت اومده اون مدلی کرده وقیمتشو هم به اینخاطر کمی بالاتر برده.بیرون زدگی و تیزی یی نداره.فقط مدل دارش کردن مثل حالت پلکانی.اما بیرون زدگی نداره

اولیه تازه مد شده که

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
5 و6 خیلی شیکه. 1 ممکنه الان هم خوب باشه ولی بعد از مدتی گلاش تو ذوق خواهد زد. هر چی ساده تر بگیری م ...

ارکوپال طرحاش متنوع تره یاا چینی ها؟

چون اگر ارکوپال ها ساده اند، که چینی رو طرح دار بگیرم و ارکو رو ساده.

اگر سوالام خیلی ابتداییه بدونین من هم اکنون دارم با وسایل اشپزخانه اشنا میشم  

ارکوپال طرحاش متنوع تره یاا چینی ها؟ چون اگر ارکوپال ها ساده اند، که چینی رو طرح دار بگیرم و ارکو ر ...

آرکوپال ساده تر از چینی هست. بزن تو گوگل طرحاشو ببین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
الان گلدار رو بورسه  حتی زرین سرویس گل سرخی زده  من یه دست گلدار خریدم  یه دست ساد ...

😆من عاشق سرویسای گل سرخی ام 😂به مامانم گفتم برا جهازم ازونا بخره😂😂😂

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

😆من عاشق سرویسای گل سرخی ام 😂به مامانم گفتم برا جهازم ازونا بخره😂😂😂

سرویس گل سرخ زرین شیکه به سفره نما میده 

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
اینا که شبیه سرویس جهیزیه مامانمه!!ینی دوباره مد شده؟؟؟؟

بله عزیزم . 

میگم که گلدار مد شده . 

من سرویس دم دستیم رو طرح فلاور زرین گرفتم 

سرویس مهمونم رو سمن زرین گرفتم 

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا